Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 12, 2013

Makanan Terakhir Di Ngidam Sebelum Berpantang

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 
 Assalamualaikum WRT...

Saje nak share my peberet food. Semestinya shake ice blended Old Town White Coffee kegemaran. kali ni konon nak try rasa Freezy Red Bean sbb ade sorang blogger cakap benda ni sedap. Selalu amik perisa coklat je. Memang sedap sgt red bean ni...mcm makan ais krim potong red bean tu..huhu
Masa ni melantak lebih kurang seminggu nak bersalin. Bila pikirkan due dah dokat...so, jah pon terus pecut laju2x gi angsana beli dunkin donut yg merupakan antara peberet aku. Singgah plak Season utk beli 1 slice Nescafe Cake. sedap hingga menjilat jari. Balik baru singgah OLd Town White Coffe...semua ni tapau je. makan kat umah lagi nikmat okeh.

Yummeh! Beli 6 biji donuts terus okeh. 1 slice coffe kek ,kit kat n red bean shake ice blended...btul ke nama die? hehehe

Memang ini minuman sangat sedap okeh...dapat gak melantak sebelom berpantang. alhamdulillah utk rezeki ni.

Actually masa buat entry ni,saya dah bersalin. ni cite dah basi...cite seminggu lepas. nnt saya hapdet cite pasal bersalin ek. hehehehh


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!