Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 14, 2012

Wisya Meroyan

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم

Assalamualaikum WRT..

Saje nak share video wisya yg dah lama upload kat youtube tapi lupe nak hapdet kat blog...buat kenang-kenangan je...nnt bila die dah beso sok, atleast die tau perangai die masa kecik camana kan..hiks..

masa ni video rakaman tahun lepas di mana wisya masa ni baru 2 tahun....
masih belum pandai bercakap dgn jelas..
so, korang jangan pelik la ape yg die dok membebelkan dlm vid ni sebab mmg budak ni masa ni baru je nak belajar brcakap! ahaks..
Kiranya die tengah meroyan dengan bahasa sepanyol die...kikikiki...
anak mama notty! =)




.
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!