Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, December 22, 2012

Order Terbaru Coklat FianieDeco Honemade

Assalamualaikum wbt Aritu biz Coklat mama qadida agak mendapat sambutan. Kadang2 pelik pon ade gak. Bila takde order tu,takdeeeeee terus!! Senyap! Tapi bila sekali order dah masuk, berkali-kali jugak order lain yg masuk. Huhu..tu namanya rezeki yg tak dijangka kan? Aku dapat 2 order. Satu order Pop cake bouquet bertema oren dan putih yg di order dari Puan Liza dari Taman Megah Ria. Memandangkan aku org jb,maka order pon sekitar jb jelah. Pop cake bouquet ni diorder khas utk birthday sahabatnya. Dia order 24 cucuk coklat pop cake yg digubah menjadi satu gubahan bouquet. Kalau nak tau harga,uols boleh email mama qadida k. Nnt kat bawah aku akan letak email biz. Apepon jom tgok proses mama qadida buat coklat pop cake ni. Senang je buat die. Tiheeeee...
Ni pop cake yg telah selamat diuli dan dicucuk ngan lidi satey. Cara buat pop cake berbentuk bulat ni senang je,aku pakai ape2 jenis kek yg berada dipasaran tu,pastu hancur gaulkan bersama marjerin. Bila dah kenyal,bulat2 kan aje. Mudah kan?
Lepas dah keraskan dlm peti sejuk selama 2 jam pop cake ni, barulah cairkan coklat dan celupkan/salutkan pop cake ni ke dlm coklat. Aku pakai milk coklat,lebih sedap.
Pastu aku cucuk2 kan je kat atas gabus ni supaya bentuk pop cake ni bulat cantik,tak terjejas bila letak atas pinggan. Coklat bersalut ni sekejap je keras die. Tp aku akan masukkan dlm aisbox utk keraskan lagi 10-15 minit supaya coklat x cair. Nampak x kat atas pop cake ni ade hiasan biji2 kristal kecil? Yg tu aku taburkan masa coklat belum mengeras. Bila dah keras,jadilah mcm ni. Kira mcm hiasan pop cake lah. Bila dah sejuk,dah ready utk digubah menjadi seperti di bawah ni. Santek tak? Heeeee...
Inilah hasil gubahan saya setelah sehari suntuk menggubahnya. Balik keje,malan tu jugak siapkan. Huhu...siapa disekitar jb yg nak jugak mama qadida buat special delivery camni utk org tersayang anda,bolehlah email ke: fianiedeco@gmail.com Takpon,kalau nak keterangan lanjut,uols boleh masuk ke blog coklat Mama Qadida di: FianieDeco Homemade Atau pon boleh LIKE fanpage Facebook Fianiedeco Homemade DI SINI Ok, yg kat bawah ni plak order doorgift Pop Cake 4 cavity sebanyak 20 boxes dan kali ni dari customer yg bernama Ezza dari JB untuk diberi kepada setiap pensyarahnya. Warna dan tema random je die minta.
Ok tu saja utk bebelan kali ni. Lepas buat tempahan ni,ade coklat lebih,so,aku buat coklat lollichoc utk wisya je supaya x berlaku pembaziran.
Buat lollichoc wisya guna acuan oreo coklat
Yg ni plak buatkan lollichoc pop cake utk wisya. Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!