Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 19, 2012

Selamat Ulangtahun!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

 Assalamualaikum WRT... 

 Memang sah aku dah mcm cekot chipsmore kat blog ni kan. Beriya cakap berazam nak update selalulah bagai. Sudahnya,diam gak. Hehehhe...sorylah yek wahai blog tercayang. cakap tada surpa bikin kan...hahaha 

ontahlah....skang ni nak update blog mmg ikut mood. kalau tade mood, memang rasa nak pandang blog pon x sudi. Tp kalau x update plak mcm rasa bersalah plak. Ate,yg mana satu aku ni? Pening pale bila pikior benda2 cenggini.ihiks. mak dah start mengarut plak dahhhhhh...pembawakan budak kot! 

 Actually tujuan sebenar nak hapdet blog ni sbb nak wish sempena harijadi wisya dan anniversary perkahwinan kami. Nampak!!!! Dah berapa lama tarikh2 penting ni berlalu dlm hidup aku,tp baru skang aku nak hapdet kan. memang jelas terbukti dah yg aku bukan lg pemblogger tegar. Ahaks. Takpelah ek.janji aku buat jugak entry special ni kan,dari tak buat langsung. Rasa cam tak hargai tarikh2 penting dlm keluarga plak org kata nnt.

 Ok,firstly mama nak minta banyak2 kemaafan buat anak mama sorang, nur darwisya damia sbb mama lambat buat entry harijadi wisya. tp itu bukan bermakna mama lupe akan tarikh keramat tu ek. Masakan mama boleh lupe syg oi kalau itu adalah pengalaman pertama mama merasai bagaimana rasanya mengandung,bersalin dan seterusnya bergelar sang ibu. Tak mgkin mama akan lupe syg. Begitu juga dgn bakal2 ank mama yg lain nnt. cuma kesilapan mama,mama tak buat entry ni seawal yg mgkin. tp ape ade hal kan. Yg penting,mama masih lg dpt bersama menikmati hidup ini dgn ank mama setelah usianya mencapai genap 3 tahun. Mama bersyukur sgt. 

 Apepon mama nak ucapkan Selamat Ulangtahun kelahiran anak mama yg ke 3 tahun pada 6/8/2012 yg lalu. Mama doakan anak mama dipanjangkan usianya,dimurahkan rezki dan sentiasa sihat selalu. Semoga anak mama diberkati dan dirahmati olehNya. Doa mama sentiasa utk anak mama supaya wisya menjadi anak yg solehah,cemerlang hidupnya dimasa hadapan. Dikurniakan akal yg cerdik dan menjadi org yg boleh membanggakan sesiapa sahaja.In shaa Allah syg. Amin..amin...yarobbul alamin. 

 Anak mama dah besar dan bakal nak jadi kakak dah pon kan. Semoga wisya juga boleh jadi seorg kakak yg baik dan bertanggungjawab pd adik2 nya nnt. Amin. Perkembangan wisya setakat ni : Dah petah berkata2... kepochi la kiranya! Suka ajak mama berbual2 ngan dia... Suka gelak n ketawa. Dan kuat gak merajuk kalau abah n mama marah dia.mcm mana lah kalau dah ade adik nnt kan. Wisya pon dah tau yg die bakal ade adik baru x lama lagi. Die selalu cium perut mama n setiap ape yg dilakukannya,pasti die akan x lupe nak sebut ttg adik die yg kat dlm perut ni. contoh : bila tgh makan aiskrim or minum susu,die mesti ingatkan mama suh bagi adik makan aiskrim n minum susu. Lucu sgt anak mama ni. ciri2 seorg KAKAK dah ade dah dlm diri dia. Yg mama bangga, wisya dah fasih baca doa makan n doa tido. Alhamdulillah. Anak mama pandai!!! Hiks. lain2 rasanya mmg byk lagi perkembangan wisya sejak dah nenginjak usia 3 thn ni. Segala keletah dia dah buat kami sntiasa happy n nak ketawa je.itu yg buatkan mama sentiasa rindukan wisya bila kat tmpt keje.rasa nak cpt balik je. Bila sampai umah,wisya x pernah miss sambut mama kat dpn pintu kecuali kalau die tido.hehehe Oklah,kalau crita ttg wisya mmg tak akan pernah habis kan? Setiap ibu sure mcm tu. 

Skang mama nak wish kat mr abah plak. Mama nak ucapkan selamat Hari ulangtahun perkahwinan mama n abah yg ke 4 tahun. Alhamdulillah Allah masih memelihara hubungan mama n abah wisya dgn sempurnanya sehingga ke waktu ini. tiada apa yg mama minta setiap hari selain doa dan harapan moga hubungan kami akan terus kekal hingga hujung nyawa kami dan in shaa Allah hingga ke syurga hendaknya. Mama sayang abah wisya! Semoga kelahiran anak kedua kami yg bakal lahir pd bln Feb tahun depan akan menceriakan lagi kuarga kami.amin. tak sabar dah nak tengok keletah wisya jadi kakak n keadaan kami bila dah beranak dua ni.mesti lagi meriah umah kan? Doakan kami.

Happy Our Wedding Anniversary yg ke 4 tahun & Happy Birthday To Our Lil Daughter Nur Darwisya Damia yg ke 3 tahun..Amin!


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!