Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 25, 2012

Terharu Ku Lihat Video Ni.

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم Assalamualaikum WRT... Salam Aidiladha buat semua yang mengenali diri ini especially utk ibu ayah,adik beradik,saudara mara dan rakan taulan tak kira dimana jua mereka berada. Salam almubarak. utk para haji selamat berwukuf dipadang arafah dan pada yg berpuasa sunat hari arafah pd 9 zulhijjah hari ni, sy ucapkan selamat berpuasa dimana kelebihannya adalah Allah menebus segala dosa2 kita utk setahun yg lalu dan setahun yg akan dtg. Beruntumg siapa Cyg berpuasa hari ni. Anyway hari ni mama qadida nak share satu video menarik yg pasti buat uols terharu bila mengamatinya. Aku pon sgt terharu dan hampir nak menangis tgok video ni. Bagaimana janin terbentuk dan seterusnya membesar dlm rahim ibunya. Sangat menyentuh hati. Masa tgok video ni,teringat2 dan terbayang2 janin dlm perut aku ni. Hmmm...sila tengok ye uols. Sungguh besar kebesaran Ilahi menjadikan manusia didalam tubuh manusia.subhanallah.
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!