Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 14, 2012

Selamat Pengantin Baru Cousin

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

  Assalamualaikum WRT... 

 Story ni pon dah beberapa minggu lepas. Juga dibuat pekasam dalam entry. Biasalah,upload gambo memang senang,pehtu saved je dalam entry buat pekasam. Bila time nak mengarang,mulalah eden lomah. Bila takde idea nak bercerita,memang tak berpublish lah entry tu. Tu yang jadi pekasam tu. Heheheh. 

 Hari ahad adalah hari berehat-rehat, tak mau pikir benda2 yang mengusutkan fikiran especially di tempat kije. So,hari ni adalah hari lepak2 sedunia. Dan hari mengadap tenet tanpa gangguan. So,barulah mood nak berblogging tu datang. Idea mencurah2 plak tu. Nasi n lauk semua dah siap masak okeh. Tinggal tunggu Mr hubby mangun je ni. Uhuhuhu. Encik hubby begitulah. Kalau malam tadi tido lewat,pagi memang teamatlah liat nak bangun. Biarkanlah dia. Kang nak gi kije,die bangunlah tu. Hari ni dia keje petang okeh,masuk kul 2pm. So,masakan semua dah siap utk dia. 

 Sang anak pon dah makan ngan emaknya sekali. Burpppp...konyang dah! So,skang masa utk rest! walaupon kami lom mandi lagi. Ekekkeekkeekkeek...japgi kami mandi ek. Layan tv jap je. Ahaks 

 Kan ....dah kata..
 Bila idea dtg mencurah,dok nak membebel je kat blog. Sampaikan cerita utama nak di entrykan pon,ntah kemana. Hahahahha .

Actually entry ni nak citerkan benda yg terjadi 2 minggu lepas. Sepupu aku belah ayah telah melangsungkan majlis perkahwinannya. Eja namanya. Alhamdulillah selamat dah eja bergelar isteri walaupon suaminya lebih muda dari dia. Tu kakak dia lah yang cite ngan aku. Xpelah. Apa ada hal ngan umur ye tak. Janji bahagia,sudah! Oklahoma...jom layan gambar. Tak banyak mana gambar. Lupe plak nak amik gambo ngan pengantin. Sudahnya,kami ana beranak syok sendiri amik gambo kat pelamin yang cantik tu. Jadilah kan daripada takde. Aptb!hehehe. Tapi masa majlis tu hujan lebat gile. Hujan rahmat tu. Amin.



Inilah mempelainya. oppsss...silap....ini anak dara saya yang telah dicontengkan wajah aslinya dengan alat mekap mamanya...heheheh..saje je nak try test mekap kan anak dara ni...ini first time okeh mekapkan die...pestime alat mekap tercalit ke wajahnya tau! huhuhu..santek gak anak dara saya bila disolekkan ye??? ngeeeee







Mama ngan wisya bergambo syok sendiri atas pelamin..





Selamat pengantin baru buat my cousin eja dan suaminya. Inilah mempelainya.  Moga bahagia hingga hujung nyawa

utk pengetahuan semua, Bridal dan pelamin di reka khas oleh pengantin dan kakaknya sendiri..mereka ada butik bridal yang baru saja diusahakan....not bad gak kan? pelamin n baju semua cantek! harga pon sangat berpatutan..murah sangat. pakej pengantin serendah RM800.
Dah nama Bridal nya pon CHANTEUQ BRIDAL
so, sesapa yang di area johor yang berminat nak menggunakan perkhidmatan mereka, bolehlah hubungi mereka di talian 0127715180,
kalau tak dapat, korang contact je aku. nanti aku bgtau diorang..mana tau dapat komisen...ahaks


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!