Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, September 9, 2012

Kenapa Aku Malas Nak Sembahyang?

Assalamualaikum readers... Kadang-kadang, tertanya pada diri sendiri... Kenapa aku malas gila nak sembahyang... Kenapa aku malas gila nak sembahyang ? ~ Sedangkan tubuh badan serba lengkap kaki dan tangan. Kenapa aku malas gila nak sembahyang? ~Sedangkan tempat tenang, segala kemudahan tersedia terbentang. Kenapa aku malas gila nak sembahyang? ~ Sedangkan Allah bagi nikmat kat aku beriban-riban-riban... Kenapa aku malas gila nak sembahyang? ~Sedangkan aku tak pernah terbeban dengan kerja memikul gunung ganang... Kenapa aku malas nak sembahyang........??? Kenapa Senahhhhh?? Kenapa Lijahhhhh?? *Jangan tanya senah dan Lijah, tanya pada diri sendiri ! 5 minit je untuk 5 waktu, sayang..... susah ke?
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!