Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, September 8, 2012

Anak-anak Buahku Tersayang Beraya

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

 Assalamualaikum WRT...

BERAYA BERSAMA ANAK-ANAK BUAHKU YG COMEL-COMEL BELAKA!!

Aidil Husaini , Hani Qistina, Aazad Hariz , Ainul Najah PLUS My Cutie Little Daughter , Nur Darwisya Damia!!!
Saya sayang semua anak2x buah saya!!!!


Buat masa ni cucu Tok Napi n Nek Fuziah dah ada 5 orang ! Alhamdulillah!
Jom layan aksi2x anak2x buah saya dari potret raya 2012 kami! Macam2x kerenah dan ragam mereka smua ni! Alhamdulilah, tahun ni semua anak2x buahku dapat berjumpa di hari raya. 

Ainul Najah Anak buahku yg bongsu setakat ni (Anak kepada abg longku da isterinya Kak Nor Azizah)
Ainul baru 6 bulan . Sangat kuat menjerit  dan bising mulutnya okeh! hehehe
Masa ni ainul beraya di singapore kalau tak silap! Budak baru buat passport la katakan..heheh

Ainul yang cerdik n comel! makngah sayang die!

Budak yg baru pestime dapat duit raya tahun ni!

Ainul ikut muka ayah

Hani Qistina, anak buahku yg kedua (cucu yg ketiga utk nenek n atuk) - anak sulung kepada adik lelakiku, mohd najib dan isterinya Norhidayah (Ida)
usianya dah 2 tahun...minta mama nak adik ek! hiks

budak yg paling tomei...ala-ala kpop ni..hiks..tp tersangatlaaaaa hyperaktif...wisya puas kena buli ngan die..hahahah

masa ni makngah takde..hani beraya di johor bersama atuk n nenek menyambut besday sedara belah  mamanya,ida.

Hani n sepupu nya di sebelah Ida

Semuanya comelll!!!

Haaa..ni baru gambar Hani n Wisya! Masa ni Wisya ikut Hani beraya...mama keje!

wisya ngan sepupunya yg paling rapat ,Hani Qistina. Walaupun selalu bergaduh n berebut mainan, tapi diorang saling menyayangi n berkepit kemana je!

tengok ape tu sayang?

Hani n Wisya yang sememangnya  hantu kartun boboiboy selain Upin n ipin

Macam anak cina tau!

Dua beradik! Anak Wan n Hemi (Wan adik lelakiku yg pertama) . Aidil Husaini dan Aazad Hariz nama anak2x buahku ni. Sorang ikut muka wan ,sorang lagi ikut muka hemi. Masa ni beraya kerumah mereka di Banting Selangor. 

Aazad yg comel. baru berusia 10 bulan. kesian masa kami datang beraya kerumahnya, die kena demam teruk. siap kena amik darah bagai sebab suspect denggi. alhamdulillah sekarang anak buah makngah ni dah sihat. Aazad ni anak buah makngah yg ketiga selepas Aidil dan Hani.

Aidil yg tinggal ngan neneknya di kampung Melaka (Sebelah  Hemi) aidil dah ebrusia 3  tahun,sebaya wisya

Budak comel yg buat makngah geraammmmm je sentiasa!heheheh

ini budak demam dan kepalanya kena bucu meja...masa kami dtg beraya kerumahnya di Rawang selangor. heheh. Hani no shame show perut!

Ini dirumah Papa n mama Hani . Anak2x buah bergambar ngan pakcik2x mereka.

Hani dan ainul bermesra ngan pak long n Cik Ayid

Wisya dan Hani yg turut sibuk sewaktu kami buat barbecue di rumah najib

Ainul Najah yg selalu main sorang2x..sebab die kecik lagi!!!  mgkin tahun depan, dah boleh join group wisya ,hani , aazad n aidil..hehhehe

Hani ngan papa sewaktu menyambut besday in advance papa hani

Wisya ngan mama, ainul ngan nenek

Hani manja ngan atuk!

Budak berdua ni memang pantang nampak tangga!!!! 

Wisya sedih sebab masa ni ainul dah nak balik jb. mari bergambar dulu!

Sepupu baik! heheheh

Peaceeee!!!!

Mama, nenek ,hani n wisya amik gambar kenangan di rumah najib sebelum kami semua bertolak balik jb

kalau uols nak tau..inilah satu2xnya gambo aku ngan hani! budak ni masih takut ngan makngah okeh! makngah nak dukung pon die taknak! nak snap gambar berdua pon payah!aduhh..sedih makngah! tapi, hani ni cuma taknak kite peluk2x die je...bila kita berborak ngan die, die suke n layan! hheheheh

Aidil dan sepupunya di melaka beraya bersama. 

Aidil masa raya pertama di melaka ngan neneknya disana sebab ibu n abah die tak dapat cuti tahun ni (dua2x polis)

aksi aidil di pagi raya,..ehhehe

Aidil beraya ngan nenek melaka! insyaAllah tahun depan, aidil beraya ngan nenek jb plak ye! amin!

Itulah die ragam anak2x buah ku beraya tahun ni! Sangat meriah dan seronok ngan aksi n gelagat mereka! Harap tahun depan akan bertambah lagi cucu mak n ayahku . insyaAllah..amin!

jumpa lagi ragam mereka di raya 2013 ye kalau dipanjangkan umur! =)


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!