Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 25, 2012

Berita

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم

Assalamualaikum WRT...

Ha,inilah sebab utama mengapa MQ dah lama tak hapdet belog kecayangan.
MQ just share ape yg MQ dapat dari hasil pengiraan dibawah ni.
Hope dah cukup memberi jawapan yg jelas utk kalian.hehe

Your due date calculation is below.....

Based on a last menstrual period of May 09, 2012:

Your due date is February 13, 2013.

Your baby was conceived around May 23, 2012.

Your first trimester begins May 09, 2012. Your second trimester begins August 02, 2012. Your third trimester begins November 15, 2012.



There are 204 days left until your due date.

You are 10 weeks and 6 days pregnant. Your baby's crown to rump length is approximately 2.5-3.0 cm or 1.2 inches and weighs about 3-5 grams or .25 ounces.





Alhamdulillah syukur Wisya bakal dapat adik baru dan bakal bergelar KAKAK!
SYUKUR plan kami nak dapatkan baby lg tahun depan tercapai dgn izin Allah

Hope semuanya selamat dan berjalan lancar. Kami mmg plan nak tambah bilangan anak setelah Wisya 3 tahun. Dan harapnya lepas ni dapat anak lelaki yg comel plak.amin.doakan Mama Qadida ye kalian.
Anyway MQ sedang mengalami morning sickness yg teramatlah teruk skang ni. Sama je teruknya masa pregnantkan wisya dulu. Xpela...MQ hadapinya dgn redha je.hope MQ dapat puasa penuh thn ni tanpa sebarang masalah.amin.


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!