Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 16, 2012

Sekitar Majlis Kenduri Cukur Jambul Anak Buahku,Ainul Najah Bt Mohd Faiezal

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم

 Assalamualaikum WRT...
Majlis ni baru saja berlangsung pada ahad kelmarin tanggal 13 Mei 2012 .
Bacaan yassin dan doa start jam 2 ptg , then terus start majlis cukur jambul anak buahku yg baru tu...iaitu anak sulung kepada abang long ku dan isterinya, kak Nor Azizah.

Ape pon layan jelah gambar sekitar majlis ye...
Menu pada hari itu :
-Soto ayam 

- Nasi lemak
-mee goreng basah 
-kek coklat moist (Saya buat sendiri tau =)  )
-kuih muih pelbagai aneka
-buah anggur,tembikai dan jambu masam..huhu
=air orange sunquick








 FYI, semua menu ini dimasak  oleh kakak iparku (isteri Along)..kami semua ni tukang penyibuk potong2x bawang n tolong ape yg patut je..he he he








 inilah ibu Ainul Najah ,merangkap kakak ipar ku =)



 sayang cucu nenek yg ke 5 ni.. he he he


 beberapa bungkusan / buah tgn utk dibawa balik oleh para tetamu espcially sedara mara







cube tgok wisya tgh duduk  ngan budak bam bam ni...
 budak berdua ni adalah 2 pupu...sebaya 3 tahun..cuma wisya tua 3 bulan dari Thaqif,namanya
 dalam usia baru 3tahun, beratnya dah mencecah 21kg..sedangkan wisya baru 15kg..hu hu hu


















 inilah ibu kepaa si budak bam bam tadi...tgokla emaknya. he he he
 ibu muda a.k.a kakak iparku

Last but not least..budak yg dah lepak sangat2x..heheheh

Anyway sy sbagai wakil family En Hanapi dan Pn Fuziah ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada smua yg sudi hadir pada majlis sederhana ini..dan buat saudara dan jiran tetangga yg hadir membantu menjayakan majlis diucapkan jutaan terima kasih...jasa uols dikenang sampai bila2x..alhamdulillah



 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!