Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, May 27, 2012

♥♥Sambutan Nurses & Mothers Day From Scope Room Staff 2012♥♥

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

 Assalamualaikum WRT... 


Alhamdulillah selesai sudah majlis kecil kami ..Pada 25 Mei 2012 bersamaan dengan Friday yg lepas, staff department MQ iaitu Scope Room ,Puteri Specialist Hospital telah mengadakan sambutan majlis kecil sempena Nurses day & Mother's day sekali...2 dalam 1...Kami buat potluck ...semua staff scope room bawak sorang ckit makanan...tp malangnya orang yang bawak air terkehel kaki ...so, kena MC...maka, kelam kabut kami cari air kat kedai bawah...tapi takde!
atlast,kami buat je air teh..... Nasib baik stok teh kat pantry kami masih banyak lagi..hik hik..
yang tukang buat air tu plak last minit cakap nak MC..kalau cakap awal2x mungkin aku or staff lain boleh sediakan air minuman awal-awal....yela..takkan kami nak kuar cari air time keje plakkan?huhu..

Dan nak dijadikan cerita, kebetulan masa kami nak sambut majlis tu, kes scope plak takde!
Doctor2x ni semua macam tau-tau je kami nak buat majlis makan-makan ni....lepas tu, ngam-ngam masa kami dah selesai majlis, baru lah Doctor Diong added satu kes...so, keseluruhannya kes kami pada hari itu cuma satu kes sahaja! heheheheh...thanx doctor2ku! :)

Anyway trima kasih buat smua yg hadir dan menjamu selera di majlis sederhana kami! kami jemput jiran sebelah menyebelah kami je..yg mana agak rapat dengan kami di scope room tu..antaranya Staff klinik Dato Kadir (Nurul....orang lagi staff bernama Wan je tak dtg..mgkin busy kot) , staff clinic doctor Laila (kak yanti n kak zuraidah yg giler sporting dan byk memeriahkan majlis) , staff clinic Doctor Archuna (kak wong!!!!) , staff clinic Doctor Mr Lee(Ila dan Zack yg gile2x) , Staff Doctor Tham(Kak Siti ...sorang lagi staff bernama zura dah start cuti sbb nak kawin) , staff clicn doctor Kok,(kak sheereen dan Ogy), staff doctor ismail (Zai dan Pika), Staff clinic doctor Diong (Pika dan kak Ros )...anyway thanx utk korang....uols memang sporting gilerz!  Hope dapat buat lagi thn depan..yang penting semuanya HAPPY! jom tengok gambar! MQ hanya tepek beberapa je ni...actually banyak lagi gambo happening kami...kalau nak tgok, boleh masuk ke FB MQ di SINI 

Kami!!!! Scope room girlz

tuan punya blog a.k,a tuan yg buat kek cekelat tu..hiks..

antara hidangan potluck kami hari itu...MQ bawak nugget n kentang goreng..yg simple2x je..hiks...

kek coklat moist kami.."Happy Nurses Day & Moters Day" to all of us!

Antara staff yang hadir..alamak, lupe nak sebut nama org yg pakai baju kebaya biru tu..itu kak Rozana Palal....rezeki die sebab kebetulan die datang ke scope room...kami terus ajak die join...pengantin baru akk ni..tahniah kak..!

havoc!

antara suasana havoc kami..skit jela ek..

jajan yg disponsor oleh bos besar kami kat scope room..hiks

kek coklat moist yg di order oleh bos kami Cik Yati....die order dari MQ...sape2x yg nak order kek coklat moist dari MQ, boleh pm/inbox MQ di sini  atau sms ke 017-3510627 ..tq =)

menu kami pada aritu adalah spagetti,kentang goreng,nugget goreng,kek coklat moist,salad buah dan jajan2x...air teh..hiks

kami yg happening!

happy!




baru nampak salad buah yg dibawa oleh kak ana, senior staff kami

MQ dengan kak wong yg terlalu murah hati..suka bagi MQ barang2x mainan utk anak2x MQ..thanx kak wong!

hiks....MQ yg macam cikgu melah nak marah orang tp tak menjadik....itu kata bos kami cik yati..hampeh ko yati..heheheh

cousin ku yg datang last minit kat majlis tu..Pn Syiqin...

yg ni sopan je kan..ahaks

yg pasti, MQ happy sangat1x aritu sebab dapat mamam banyak2x n puas2x!!! hahahahhahaha...

HOPE DAPAT JOIN LAGI TAHUN DEPAN..INSYAALLAH



LAST BUT NOT LEAST...NILAH HASIL MENTEKEDARAH KAMI HARI TU...NGEEEEEEEEEEEEEEEE...KENYANG GILE



 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!!
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!