Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 22, 2012

Kenapa Uols Tak Percaya Fasha Bunting Pelamin Ek???

Aku pelik pd org2 yg duk kutuk dan bencikan Fasha sanda. Nape ek korg xsuka die?sbb die rampas laki org? 1st of all nk ckp,Aku bukan peminat dia.dan aku pon xsuka saat dgr die kawin ngan jejai tu...tp just think positive jela. tp since kes die bunting pelamin ramai org pertikaikan. Actually mgkin btul die bunting pelamin sbb uols jgn lupe,kiraan due date kita kan dikira dari tempoh 1st period kita. Bukan berdasarkan hari pertama kita intercourse. So,tu yg org pelikkan mcm mana die leh ngandung 2 mggu. Nak share pengalaman aku, Dedulu aku pon bunting pelamin ...aku terkejut gak bila gynea ckp aku dh ngandung 6mggu sedangkan kawin xsmpai 6 mggu lg.aku xpuas ati, trus tanya gynea aku,lps die xplain, bru aku fhm. Huhu. So, smua nikan rezki Allah. RasanYa,walau benci pon kita pd seseorg, jgnla sampai pertikaikan ape saja org tu dh buat ...sbb kita xtahu perkara sebenar...hanya Allah yg tau ...so better Just to be shut ...Dedulu aku pon mudah benci kat org bila ada sesuatu yg buat kita rasa xpuas ati tp bila pk2,ape yg kita dpt klu kkutuk dan benci sesama manusia selain dr DOSA. Kite dok benci2 org tp dlm masa yg sama,Allah dok benci kita sbb mengutuk sesama umat. Hmm...sedarlah ..kite mgkin xboleh jadi seorg umat yg baik tp kita bole berusaha utk trus jadi yg terbaik dri hari kesehari. InsyaAllah. Hmm.. www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!