Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 11, 2012

Ada Pusi Menarik Yang Ingin Saya Kongsikan

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 
 Assalamualaikum WRT...

Salam warga blogger...lamanya MQ menyepi ye??? hu hu...
and rasanya agak lama dah MQ tak buat blogwalking kat blog kawan2x yg ade dalam list MQ belah kanan blog ni..hmmm..
bukan niat MQ taknak buat BW kat blog kawan2x tp keadaan yg menghalang !
MQ skarang smakin busy mempromosi dan menyelenggara online Biznes MQ (FianieEshop)
dan juga Fanpage2x FianieEshop & COMELS STORE.
Almaklumlah..baru dibuka kan??? so, keje banyak skit...
Biznes MQ skang ni sibuk aktiviti mempromosi je..=)
InsyaAllah ... MQ akan cuba juga curi masa utk hapdet belog ye korang? he he he..
Memang tingin sangat nak buat BW...rindu nak baca cite kawan2x..hmmm :(

actually , kat sini MQ nak amik kesempatan untuk post kan sebuah Puisi berinfo seperti dibawah..
harap pembaca semua dapat mengambil manfaat dari artikel dibawah ye? =)
ianya berkaitan ngan biznes online yang MQ buat...
sebelom tu nak pesan..kepada sesiapa yg ingin membelek2x product2 dikedai MQ, bolehlah singgah ke kedai online MQ di fianieshop.edycart.com
Macam-macam baran ada! Ianya Serbaneka ! ---> MY trademark biz! =)


Ada puisi menarik saya nak kongsikan..

Sekiranya ibu bapa tahu..

Sekiranya ibu bapa tahu tentang tahap-tahap pembangunan otak anak dari masa

ia berada di dalam rahim ibunya....

Sekiranya ibu bapa tahu bahawa 40%-70% sel otak anak di dalam rahim akan

pupus jika tidak digunakan....

Sekiranya ibubapa tahu pentingnya Vitamin C, EPO, B kompleks, Zat galian, minyak ikan dan lecithin....
Sekiranya ibu bapa tahu bahawa anak mampu bertutur dalam 3-4 bahasa pada usia 3 tahun....
Sekiranya ibu bapa tahu bahawa anak berusia 2-3 bulan sudah mula membaca (dengan hanya melihat & mendengar)....
Gunalah flashacard jika mahu anak membaca pada usia 2-3bulan lagi dimana kajian mendapati rangsangan flashcard adalah medium yg terbaik utk bayi. Dapatkan flashcard dihttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.337672509613048.74966.337352372978395&type=3

Sekiranya ibu bapa tahu bahawa otak anak akan terencat jika ia tidur TERLENTANG....
Sekiranya ibu bapa tahu bahawa anak boleh menghafal 50-60 surah pada usia 4-5 tahun.... mula kenalkan anak-anak doa-doa harian di usia setahun lagi dapatkan buku Doa "Sehari Dalam Hidupku" dan pelbagai lagi islamik books for kids di sini :http://www.facebook.com/media/set/?set=a.355364867843812.78780.337352372978395&type=3

Biasakan anak-anak mendengar ayat-ayat suci al-quran.. Dapatkan VCD Pembelajaran anak-anak terutama VCD pendidikan islamik dihttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.337635642950068.74959.337352372978395&type=3

Sekiranya ibu bapa tahu tentang keagungan budi pekerti, kesabaran dan tawakal ....
Maka lebih ramai anak-anak kita akan memperolehi kesihatan, kewibawaan dan intelek yang amat tinggi! Lagi ramai ibu bapa yang sedar akan kepentingan Early Child Education (ECE), maka lagi ramai negara melahirkan anak-anak yg bijak pandai..insyaAllah. Segalanya di Comels: Child of Mine Exciting Little Store Sila LIKE untuk melihat pelbagai lagi produk COMELS STORE yang pasti terbaik buat anak-anak anda! =)
Anda ibubapa yang hebat, maka berusahalah untuk mendidik anak-anak juga menjadi orang yang hebat !
okeh...sampai disini dulu celoteh MQ..jumpa lagi dilain entry..daaaaaaa... !!! =)


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!