Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 9, 2012

Pre Order Corelle Set From USA. Boleh Bayar 3-4 Kali Ansuran =)

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

 Assalamualaikum WRT...


Salam satu blogger..
hari ni MQ cuti ...
Cuti rehat kot..hehhehe..
so,masa banyak dihabiskan dengan bisnez online MQ yg baru..


anyway, entry kali ni MQ nak war-warkan satu berita baik buat penggemar set corelle . Corelle MQ ni 100% from USA tau...
sebab MQ amik supplier dari sana..=)


so, skang ni MQ nak war-warkan yg :
kini semua orang boleh memiliki set pinggan mangkuk Corelle dengan ansuran bayaran selama 3-4 bulan..ha..best tak?


Dengan ini diumumkan, FianieEshop sekali lagi ingin 
membuka pre-order batch ke-4 pula dimana batch ke 4 ini ,barang akan sampai ke tangan anda dijangka pada bulan SEPTEMBER 2012 dan pengambilan tempoh pre-order ini akan tamat pada 31 MEI 2012. Macam biasa, bayaran cash @ ansuran dibenarkan. 
Bagi yg ingin kan ansuran,deposti RM100 sahaja diperlukan dan seterusnya anda boleh bayar ansuran 3-4 kali sehinggalah bulan july and august nanti. 
Bayaran cash juga diterima tetapi anda tetap akan mendapatkan produk pada september nanti...so better bayar sikit2x la kan.=)
Dan sebarang permintaan atas pertanyaan sila hubungi saya. InsyaAllah saya akan bantu anda. Sila klik link dibawah utk melihat katalog corelle yg kami ada!=)

Di bawah ni adalah katalog corelle set yg sedia di pre order bermula dari sekarang:

Klik sini utk melihat katalog : Corelle Set from USA


sebarang pertanyaan dan tempahan boleh dibuat di bawah:


FianieEshop 
Fiza Qadida- 0173510627
email: fianiedeco@gmail.com



terima kasih!=)
 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!