Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 13, 2012

Alhamdulillah..Anak Buah Ku Yang Ke 5

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalamualaikum WRT...


Kesah ni dah lama gak dah terperap 
tapi baru arini nak publish..hehehe
malas yg tahap gaban punye malas nak hapdet belog..
semuanya gara2x biz baru yg MQ baru start beberapa minggu yg lalu..
Huhuh..MQ ni mmg tak habis2x dgn alasan kan????
Takpe...nnt MQ hapdet ape dia biz baru MQ tu ek...
Tpi aritu kat SINI  MQ ada buat skit entry psl biz baru MQ tu..
takpe..nnt MQ cite lebih detail lagi ek...


Anyway nak cite kesah MQ baru dapat anak buah baru iaitu anak sulung kepada abg long MQ..
Alhamdulillah..My SIL selamat melahirkan cutie baby girl seberat 3kg pada 22/2/2012...cantik x tarikh? heheheh..
Dia beranak secara ceaser disebabkan masalah2x tertentu...
Actually my SIL tak boleh nak meneran..
so, baby heart rate dah slow gile..so,terpaksa emergency ceaser..
lebih kurang begitulah ceritanya..
apepon dua2x dah selamat..syukur.
Ini adalah ank sedara MQ yg ke empat tau! teruja okeh dah jadi aunty kpda 4 ank sedara..
menjadikan cucu emak n ayah MQ ada 5 org semua sekali..[termasuk Darwisya laaa..hehehe]
jom tgok budak tomei lote kat bawah ni


Presenting of our new family member , Ainul Najah Bt. Mohd Faiezal. 

masa ni melawat keesokan harinya,selepas atuk n nenek baby ni balik dari Sabah[jalan2 makan angin huhu]

katanya,sejibik ikut muka ayahnya[my brother]

tapi sometimes nampak cam muka kak Noor [my SIL] pon hader..hehe

yg baju putih tulah bapak kepada baby ni..yg berbaju oren tu my mom with her besan...

harap maaf..kepala my SIL terpaksa di cover sbb tak pakai tudun..heheh
ampon ye kak noor kusyg!

kami semua!
di Hospital Sultan Ismail Johor Bahru
dapat pakai GL sbb my bro keje gomen..untung arrr











 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!