Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 26, 2012

(Video) Rancangan Walimatul Urus – Lisa Surihani & Yusry KRU

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalamualaikum WRT...


Salam satu malaysia!!!
haaa..skang mesti org tengah dok hangat memperkatakan tentang 
pernikahan n majlis resepsi Yusri dan Lisa Surihani kan?
okeh...MQ nak tanya, sape kat sini  yg belom atau terlepas nak tgok rancangan Eksklusif Walimatulurus Yusri dan Lisa di astro malam tadi? 
sila angkat keyboard..heheheh..


kat sini MQ nak share video tersebut buat semua peminat mereka yg dah terlepas tgok..
uols suka tak? suka tak?
tapi dgn syarat, MQ nak uols belanja MQ makan pizza 2 kotak..
boleh tak ? boleh tak? hehehehhe


takdelaaa...MQ jokes je...
MQ tengok juga semalam kat astro tapi tadi ada member tag tentang video ikhsan dari guatv ni..
so, selamat menonton ok!!!


komen MQ tentang diorang ni:
sesungguhnya yusri dan lisa sangatlahhhh sweet!!! dari awal MQ tengok rancangan sampailah habis rancangan,asyik dok senyumm n sengih jer..suka tgok kesweetan dorang ni..tetiba je tingat masa zaman berchenta dulu..ihiks... nampak sangat lisa bahagia dan happy dengan yusri..mmg nampak lisa syg yusri dengan sepenuh hati dan yusri pulak nampak mmg betul2x dah jatuh cinta ngan lisa sunguh2x..alhamdulillah..syukurlah yusri dah ade pengganti..sian kat die...since die ngan erra dulu..xpe..buku lama dah lama tutup..skang yusri bukak buku baru yeh! rupanya lisa ni peminat setia KRU sejak dulu lagi...since die kecik lagi..wahhh! bertuahnya lisa diminati oleh retis pujaan  dia sejak kecik..kalau aku pon suke weh...hehe...apepon MQ doakan Lisa n Yusri bahagia hgga akhir haat diorg..ERra pon semalam nampak ikhlas dan jujur sukakan kebahagiaan yusri skang..alhamdulilah! itu yg kite nak sebagai bekas isteri..hmmm..

okla..asik membebel je MQ ni..video nye tak de gak..hehhee..

Eksklusif Walimatul urus PART 1




 Eksklusif Walimatul urus PART 2


Eksklusif Walimatul urus PART 3


Eksklusif Walimatul urus PART 4



okeh utk part 5 uols boleh klik link ni-http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c1XCjtbIfYo

kalau nak tgok screen beso, klik full screen or klik kat video 2x klik oke..
selamat menonton...:)









 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!