Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 9, 2012

Teruja Bila Zarul Umbrella Follow Blog Saya!

بسم الله الرحمن الرحيم 
 Assalamualaikum WRT...


Abang Zarul Umbrella ada blog personal...
dan die follow belog mak ni ha noksss....mak suke!
at first aku terjumpa belog abg zarul from belog beautiful nara...
then aku komen ckit kat entry abg zarul , tak sangka die balas komen aku tu..
esoknya tengok2x die dah follow belog aku..
mak happy okeh..sbb mak adalah peminat dulu dan kini zarul umbrella..
jatuh chenta ngan sore jantanz die ...ahaks...
anyway thanx buat abg zarul   
sbb sudi follow belog mama qadida yg tak seberapa ni...
ur blog had been in my bloglist oredi!




 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!