Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 15, 2012

Subhanalllah...Mengucap Panjang Saya

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalamualaikum WRT...


Klik pada gambo utk gambaran lebih jelas

hagak-hagak uols ape yang kite nak buat ngan budak ni? nak suh die mengucap panjang2x ke , nak suh die bangkit dari mimpi ke, nak tembak die ngan machine gun ke or nakkkkkkkk....
hmmm...apepon, biarlah Allah yg menilai minah ni...dan aku harap minah ni dibukakan pintu hati utk bertaubat dan kembali ke jalanNya..sebelum dia dibayar CASH di dunia ni..
Astagfirullahalazim...aku plak yg mengucap panjang baca stetment minah ni...sungguh tak disangka seorg umat islam tergamak berkata mcm ni..hmmm
"YaAllah jauhkan lah kami semua dari sikap sebegini..amin!

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Allah itu Maha Mendengar....semoga Allah lembutkan hati insan ini, ditunjukkan ke jalan yang diredhai Allah.Kalo nak diikutkan hati, mmg sakit hati ngan dia...eeiiiii!nak picit2 je rasa mulott tuh..hikhik...

Mama Qadida said...

hye yayansmum...
sy baru dapat info terkini ttg budak ni..
menurut cerita..die skang dah menyesal ngan perbuatan die dan dah bertaubat...tadi baru dpt info dr member...alhamdulillah. klu awk bukak twitter die,die dah byk tweet ttg keislaman..syukur..Allah sentiasa menerima taubat manusia jika kite benar2x ingin bertaubat..kan? apepon klu benar info ni betul...sy sgt bangga ngan minah ni...syukur alhamdulillah

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!