Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 11, 2012

~ Petua Supaya Mudah Mengandung ~

بسم الله الرحمن الرحيم 
 Assalamualaikum WRT...

Selamat pagi sabtu semua!!!
tadi masa belek2 mukabuku..terjumpa satu petua ..
petua bagaimana utk memudahkan mendapat zuriat (those yg agak suakr nak dapatkannya)
petua ni diperoleh dari program TANYALAH USTAZ...

  • ~ Petua Supaya Mudah Mengandung ~
Khusus buat kawan² yang masih belum dikurniakan zuriat...
Dalam rancangan TANYALAH USTAZ.....Ada dikongsikan 1 petua bagaimana untuk mudah mengandung @ hamil.
Kepada yang puas berusaha denggan bermacam-macam cara. Jangan mudah berputus asa.
 
Cubalah pula petua @ amalan ini....

1. Ambil 4 biji buah kurma...suami genggam 2 biji, isteri genggam 2 biji
2. Kemudian,buang biji kurma tu
3. Blend @ kisarkan kurma tadi bersama dengan susu kambing
4. Minum air campuran kurma dan susu kambing tersebut sorang segelas.
5. Amalkan sekali sahaja dalam seumur hidup.
6. Kemudian, amalkan minum susu kambing setiap hari waktu pagi.
InsyaAllah mujarab. Selamat mencuba.
Kata ustaz tadi, setakat ni, feedback yang dia terima, kebanyakannya dapat zuriat dalam masa setahun.
Cubalah, siapa tahu ada rezeki? Allah jualah yang Maha Menentukan dan Maha Memakbulkan permintaan hamba-hambaNYA...
Sekian, sekadar berkongsi maklumat dan info untuk membantu kawan-kawan yang lain.

 * Harap di share kan dengan kawan-kawan lain yang ada masalah susah mengandung yer. Moga ada manfaatnya.


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

3 comments:

"CT CoMeL" said...

oa..sungguh2 terime kasih atas info yg sgt2 bergune nie...memang belum tahu lagi pasal petua ini....

Mama Qadida said...

selamat dtg ke blog mama qadida ye ct..awk yg tuan punya belog andai takdirnya tu ye? anyway salam perkenalan..lama nak tanya, awk minat baca novel andai itu takdirnya ya?hehehhe

"CT CoMeL" said...

hehehehe...salam perkenalan...walaupun berulang kali bace novel tue berulang kali jugaklah meleleh air mate...hikhikhik....

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!