Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 17, 2012

NuBeat Music For Children

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalamualaikum WRT...
1st of all..utk readers yg tak tau lagi ape itu Huruf MQ yg akan digunakan di setiap entry belog ni....[MQ =Mama Qadida..Harap Maklum yeh  :)]


MQ ada sesuatu yg nak di share buat mommies out there yg tercari-cari the best of children music/songs website.
Sedang MQ blogwalking ke GBOB blogspot , MQ terjumpa link ni kat sana..
 [next time MQ akan buat entry tentang apa yang menarik yg terdapat di GBOB[Genius Baby On Board] okeh!
sebab skang ni MQ nak share something yg agak menarik iaitu sebuah laman web yang ada menyediakan hampir kesemua lagu2x education [English songs] yg terdapat diseluruh dunia..
menarik tak uols???
Dengan website ni, uols tak payah lagi beli cd ke bagai..
just klik ke website, dan choose ur songs from Full Song List or  Full Album List
and then, dari situ uols boleh dengar secara online mahupon Download utk dijadikan koleksi di folder pc uols..or utk di burn ke cd sebagai simpanan peribadi anak2x...best kan?


Bukan tu saja...
setiap list lagu2x tu ada disediakan sekali lyrics lagu..
so tak perlu susah2x nak google lyric lagik...
kite boleh nyanyi sama2x ngan anak...
mmg best n menarik! Macam-macam lagu ada...


MQ baru terjumpa tadi and ape salahnya share ngan uols kan...
biar sama2x dapat faedah darinya..



 senarai lagu ..di kanan sekali ada butang download n lyric sekali...

 bagaimana paparan play apabila dengar online di website ni

siap ada lirik....

okeh..uols boleh masuk ke sini --->http://nubeat.org/index.html

p/s: chinese songs pon ade okeh..

Selamat mendengar dan mendonlod mommies!


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Thanks for sharing, MQ.

Mama Qadida said...

its ok YM..thanx jugak sbb sudi menjadi penyinggah tetap ke sini..hiks

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!