Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 12, 2012

Mini Laptop Surah Dan Doa Untuk Wisya

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم

Assalamualaikum WRT...


Lama mama qadida tak post video2x permata hati mama Nur Darwisya Damia tu kan..
actually dah banyak dah video keletah wisya yg mama perapkan kat youtube personal mama...
dah banyak dah diupload ke sana tapi masih belum berkesempatan nak share kan kat sini
so, hari ni mama nak share satu video wisya yg mama record masa wisya tengah layan gadjet barunya yg mama beli secara online..


Gadjet tu namanya adalah Mini Laptop Surah Dan Doa. mama beli gadjet surah2x al quran ni dari facebook Puan Siti ni.
Harga RM27 including postage..murah kan? tapi berbaloi beli sebab ianya comel dan sangat bagus utk kanak2x or baby...just press je button-button yg disediakan ,then kita akan dapat dengar surah2x dari dalamnya..


nak Lentur buluhbiarlah  dari rebungnya...Kitalah yang membentuk acuan kepada anak2 kita...bentuklah mereka menjadi anak yang berguna di dunia & di akhirat.
# Hanya tekan butang untuk perdengarkan bacaan ayat2 suci kepada anak2 anda
# Bacaan yang jelas
# Guna bateri AA 3
  
# Terdapat surah dan doa2 harian ( Al-Fatihah,An-Nas,Al-Falaq,Al-Ikhlas,Al-Kafirun,Al-Asr,Al-Kauthar,Ayatul Qursi) 
#
Terdapat juga Kalimah tauhid,Selawat, Doa Bangun Tidur, Doa masuk Tandas, Doa Keluar Tandas, Doa Meninggalkan Rumah, Doa Masuk Rumah, Doa Masuk Masjid, Doa Meninggalkan Rumah, Doa Perjumpaan)


tapi kalau tak silap saya, Puan siti ni dah tak amik order utk laptop mini surah dan doa ni...
tapi buat mummies yg berminat nak beli utk anak, boleh try order kat facebook Baby comel Ummi shop plak.. rasanya die ada buat pre order..


ok la..jom tengok wisya layan laptop mini surah barunya ni...



Ini first gadjet wisya yg mama beli..
skang ni mama tengah pre order dua lagi gedjet wisya ..kali ni lebih canggih dan utk KIDS LEARNING ..
mungkin sampai akhir bulan march....nanti dah smpai, mama letak pics dan video wisya tengah main gadjet tu okeh....
babaiiii!
 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

2 comments:

ibu addin dan nasa said...

menarik,rasa nak beli!

Mama Qadida said...

belilah ibu addin...bagus utk kanak2x...dengarkan hari2x surah ni pada diorg...banyak dah ade jual online benda ni...anyway thanx for visiting my blog :)

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!