Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 16, 2012

Kolam Balloon

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalamualaikum WRT...


Salam semua!
Hari ni MQ nak cite story yg agak dah basi jugak...[wahhh..tetiba je aku dah ade nama glemer MQ = Mama Qadida .he he he..buleh ek Mama Qadida buat nama baru kat belog tersyg ni??? rasa cam panjang sgt plak Mama Qadida tu nak kena type...hiks]
hmm..kenapa  basi? Sebab cite ni berlaku masa lepas tahun baru cina kelmarin. 
Story ni MQ rasa malas plak nak post kat sini..tu yg terperap je...


Ate...MQ ade belikan Wisya kolam balloon baru..jgn gelak ek...pandai2x je letak nama gelaran sendiri  'kolam balloon' ..hiks..
Sejak baby,wisya belum pernah lagi MQ belikan kolam ni sebab selalunya kalau nak ajak Wisya swim or mandi manda, MQ n mr hubby akan bawak wisya gi swimmping pool or tepi pantai je..
mmg tak teringat langsung nak belikan die kolam balloon ni...
so, aritu masa gi giant,ada ternampak kolam ni tengah sale...daripada rega RM24 turun kepada RM13..so, terus rembat satu!


tapi kolam ni lepas dah beli seminggu lebih, baru lah guna sebab kat rumah MQ kat TMN U tu tak ada pump...so, terperap jelah kolam tu kat dlm kotak kat umah..
bila sampai umah nenek wisya, barulah pump pakai pump beskal tu..
ha,, apelagi...berdebush la ank dara tu mandi manda kat dlm tu....
sgt suke okeh! sampai dengan busu azhar sekali join mandi okeh!
mandi manda kat depan umah nenek jer...


esok2x...nenek cite..wisya asyikla ajak mandi kolam..
so,almost every morning nenek terpaksa teman wisya mandi kolam tu
sampai nenek bising sebab takut bil air melambung..ahahahhaha...
ala,nek...cucu nak mandi manda, pe salahnye! huk
Tapi skang ni dah nak hampir sebulan lebih...die dah tak baper heran dah..
minah tu memang mcm tu....sekejap je meroyan...
lepas2x tu die dah bosan..terus tak pandang...
so skang kolam tu terperap je kat bilik tetamu nenek..ahaks


ok...jom layan wisya n busu azhar mandi KOLAM BALLOON

















start from now on.. anda akan mengenali Mama Qadida as a MQ ok...gedik kan? hehe

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!