Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 21, 2012

Jujur Aku Dayus The Best!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
Assalamualaikum WRT...

Evening uols..
semangat berkobar-kobar nak tulis entry ni sebab baru lepas tengok drama "Jujur Aku Dayus"
Hmmm..my feeling after watched this movie are very sad..tersentuh..sayu..terharu..
semuanya ada..
Siapa yang dah tengok drama ni je yg tahu macam mana perasaanya!
Jujur aku terlewat tengok cite ni [tak tgok live kat tv3 hari sabtu aritu]
tapi esoknya daripada feedback penonton dikalangan kawan2x fb & twitter..
ramai yg cakap cite ni best!
lebih2x lagi kalau Beto Kusyairi yang berlakon..


sIyes! Aku dah mula kagum dengan ini Beto!
Dia macam ada satu kuasa "Veto" la dear! [he he he]
Tak tau lah kenapa every time aku tengok drama die mesti best!
tak pernah yang tak best!
Bagi aku, Beto merupakan salah sorang lagi pelakon lelaki yg bakal menjadi hero drama..
siapa tau lepas ni,penerbit filem plak nak lamar die kan..
die mcm ada satu aura dlm setiap lakonannya..
bagi aku,lakonannya JUJUR...
tak nampak langsung macam dibuat2x...his acting is so selamber!!!
i loikeee!!! :D
Tak nampak macam die sedang berlakon ...
Memang Beto bagi aku sangat awesome, fantastic, menakjubkan !
Aku dah mula suka ngan dia..
suka sebagai retis jelah u!
Even dia tak hensem mana [smua kite tahu Aaron ramai gile sbb die ensem]
tapi Beto dah membuktikan yang bakat juga seiring dalam kejayaan sesebuah karier especially dlm bidang industri filem dan drama..
Keep it up a good work Beto!
yang pasti,tak sangka birthday kite sama 19 february ..hiks
cuma beza tahun je..Beto tua setahun dari cek nooo..ahahhahaha

yups! for me drama ni memang best!
Drama yg banyak memberi pengajaran buat pasangan yg dah berkahwin ..
Sebagai suami dan isteri,kite tak boleh ada rasa salah sangka dengan pasangan kita..
apa saja yg berlaku,jangan simpan dan sembunyikan
pendek kata,jangan berahsia + berselindung!
nama pun hidup share..
so apa saja masalah pon,kite mesti share ngan pasangan kita 
utk mengelakkan berlakunya Salah Sangka
yg pada MQ salah satu perasaan yg bisa membunuh rumah tangga kita

oklaaa..tak mau cite panjang..
bagi yg belum menonton cerekarama yg pada aku salah satu jalan cerita dan plot yg terbaik ni, uols mesti tonton
especially pasangan suami isteri..uols wajib tonton!
ada pengajaran yg nak dismpaikan dri drama tersebut..

siapa yg belum tengok atau tingin nak tengok lagi sekali,
uols boleh tonton online di sini-->Jujur Aku Dayus Streaming
dan siapa yg line nya agak lembab, 
uols boleh gak download kat sini-->Download Jujur Aku Dayus , 

Sinopsis:

JUJUR AKU DAYUS (TV3)
Cerekarama Sabtu
TARIKH: 18 FEBRUARI 2012
MASA: 10.00malam
PELAKON: Nora Danish, Beto, Zul Ariffin, Irma Hasmi



Jujur Aku Dayus mengisahkan pasangan suami isteri, Edree dan Lisa yang hidup bahagia selepas perkahwinan yang berusia lebih setahun. Sebagai seorang pegawai berprofil tinggi, Edree memikul tanggungjawab besar di dalam syarikat.
Suatu hari, dia ditugaskan untuk ke luar negara dan selepas lapan tahun keika dalam perjalanan puang ke rumah untuk melepaskan rindu kepada isteri tercinta, Edree ditimpa kemalangan menyebabkan dia koma.

SUMBER ARTICLE DAN ARTICLE PENUH: http://www.perekacerita.com/2012/02/jujur-aku-dayus-tv3.html#ixzz1n0gyq2G9


Selamat menonton uols!
p/S: lepas ni confirm aku akan marathon tengok drama2x Beto Kusyairi! sebab smua drama die bagi aku tak akan mengecewakan! syabbasss inspector Sahabbbbbb!!!
i'm going to see 10 The Movie lakonan Beto..nnt MQ hapdet k! bubbye!
 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Ym dah tgk!mmg terbaik.suka tgk Beto, lakonan yg bersahaja.terbaek!

Mama Qadida said...

sy memang minat beto! hiks

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!