Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 17, 2012

iFixio Baiki Komputer Secara Online

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalamualaikum WRT...


Wow!!! Teruja betul MQ bila dapat satu lagi info menarik berkaitan dengan sistem pembaik pulih komputer secara online..
Sebelum ni uols pernah dengar tak tentang service yg menyediakan computer repairing scara online??
mesti uols tak pernah or jarang dengar kan?
MQ pon baru dapat tahu ...


Laman web yg MQ maksudkan ialah iFixio
Memetik dari satu petikan yg didapati dari sumber di SINI
servis membaiki komputer secara online di iktiraf oleh Microsoft. iFixio memberi khidmat menambah kelajuan pc (pc performance tuning), diagnosis kerosakan, pembaikan, pembersihan virus dan pemasangan perisian anti virus terkini, kebanyakan dilakukan secara online. Pelanggan mereka datang dari seluruh dunia. Perniagaan konsep sebegini masih belum menonjol di Malaysia di mana ia memerlukan talian interet yang laju dan tenaga kerja yang mahir. Pusat servis komputer di Malaysia ada banyak, tapi jarang yang mempromosi perniagaan mereka secara besar-besaran di ruang internet lebih-lebih lagi yang menawarkan bantuan khidmat teknikal secara online. Idea sebegini kami rasa bagus untuk di ketengahkan. 
Rupanya dah wujud pun benda2x cenggini kan? yg adakalanya kita tak perasan.
Selama ni kalau lappy or pc rosak, mesti antar ke kedai repair  , Tapi skang dengan satu klik aje..kita boleh bercomunicate dgn diorang ttg masalah pc or lappy kita and diorg akan setelkan problem pc kite tu secara atas talian [kalau tak silap MQ la dari info yg diberi]



kelebihan lain jika membuat service disini ialah ada serive :
Request a Call Back
Just fill-up the form prepared in their website and their tech team will call you back in a minute.
 
so, utk mengetahui lebih lanjut ttg laman web i,boleh layari http://www.ifixo.net/ 
uols akan teruja dengan perkhidmatan yg disediakan.


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!!
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!