Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 10, 2012

Full Movie Sumpahan Kum Kum Download

بسم الله الرحمن الرحيم 
 Assalamualaikum WRT...

Full movie sumpahan kum kum dah ade kat youtube..
so better uols download cepat2x sebelum di remove..
takut jadi mcm ombak rindu dulu...huhuhu...
ni semua since ade astro first la nih..huhu

sape nak tgok online ,boleh ke link ni:


cara2 nak download movie from youtube:
1)2)copy link url movie youtube seperti yg aku beri diatas
2) masuk ke www.keepvid.com
3)paste kan copy url tersebut ke ruangan download
4)then klik enter or klik download
5)di bahagian bawah akan keluar link2 seperti ini

6) pilih format download yg mana anda suka kemudian klik link  format tersebut. secara automatik,video tersebut akan di download...


sekian,terima kasih...selamat menonton di rumah..tak perlu tengok wayang lagi...ihiks
 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!