Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 4, 2012

Drama Aku,Dia & FB Best Untuk Yang Kaki FB




بسم الله الرحمن الرحيم
 Assalamualaikum WRT...

Salam 1 Malaysia~~~

Sejak dua menjak ni..dan sejak internet dah laju gilew ni [ aku dah jumpa broadband yg paling laju di abad ini` itu adalah RAHSIA okeh..la la la laa...]
mmg laju yg amat...dh tak perlu donlod2x bagai...tgok je secara online streaming kat youtube mahupon ape jenis video online pon...huhu..klu nak donlod pon cuma amik masa 1 jam je..klu dulu...berhari2x nak kena tunggu ..best..best...[adik aku yg suggest...rm25 je sebulan...dahlah laju unlimited ...pastu murah plak monthly dia] jgn jelesss naaaaa..ahaks..sorylaaa..entry riak ckit plak kali ni...ha ha ha ha...

so...since internet dah laju gila babas ni....aku adalah asyik ajelah layan movie n youtube...termasuklah crita drama  " Aku,dia & FB" :
Drama yang ditayangkan di TV9 yg bertajuk AKU , DIA dan FB ni memang banyak mendedahkan kisah sebenar dunia maya sekarang ni 



Aku dapat tau cite ni pon dari belog Abg Ben . abg Ben ada buat entry pasal cite ni..baru je dimainkan di tv9 beberapa hari lepas...lepas baca info psl cite ni..aku terus cari kat Tonton.com.my. Sbb aku tertarik ngan tajuk cite die...pasal facebook kan..sape yg tak tertarik nak tgok...

Pelakon:
Erry Putra , Aqasha , Fauziah Ghaous , Dira Abu Zahar , Iqram Dinzly dan Nadia Mustapha 

Sinopsis :
Drama Aku, Dia & FB ini menceritakan ragam rumah tangga Farisya dan Fiona. Mereka mula bimbang terhadap pasangan masing-masing sejak gejala laman sosial internet semakin popular dan membimbangkan. Fiona telah memberi idea kepada Farisya untuk menguji suami masing-masing dengan menggunakan FB kerana mereka mula mergaui kejujuran pasangan sendiri. Mereka telah mencipta akaun palsu untuk mendekati suami masing-masing iaitu Haris dan Hadif.


image

okeh..bagi sesape yg memang antu FB, bolehlah trus ke link ni [tonton.com.my tv 9]  ---> tonton Aku,Dia & Fb
Tapi pastikan korang register dulu kat tonton.com.my tu yeh..if not..korang takleh tgok..sekian...selamat menonton...

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Owh...ader citer baru erk...tak tahu le pulak coz jrg tgk TV 9...boleh donload la lps nie..hehe...tq for sharing... :)

Mama Qadida said...

Yayansmum> tulah...sy pon jarang tgok tv9...tp sy blogwalking kat belog abg ben...so,sy dpt tau dari belog die...lepas tu,sy terus tgok live kat tonton.com.my..klu internet awk laju,boleh tgok online..tp klu tak,boleh donlod je..rasanya dah byk website sediakan link donlod citer ni..awk google je k. selamat menonton..anyway thanx yayansmum..sbb sudi singgah lagi ke belog yg tak berapa sy ni...boleh bagi link belog yayans tak? boleh sy jadi penyinggah setia kat belog awk lepas ni..hehehhe

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!