Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 21, 2012

Bollywood Movie: Hisss The Movie

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

 Assalamualaikum WRT... 


MQ baru lepas tonton Movie Hisss .
MEsti ada yang tak perasan tentang satu lagi filem bollywood yg ni kan?
tengah MQ blogwalking belog perekacerita.com ,
MQ terjumpa review tentang movie ni yg dibuat oleh belog perekacerita ni.
MQ pun baru tau ada movie ni..
Tengok Poster da je, MQ dah rasa cam tertarik nak tengok.
Kisah seram kan!
Then,terus MQ decide utk google movie ni secara online..
skang ni sonang je..
pakcik google kan ade!!! [hiks]


So, MQ terjumpa satu link youtube utk movie ni..
sebab perekacerita takde sediakan download link mahupun tonton online pon kat belog review die tu..
die just bagi review je..
so,MQ kena lah gigih google semata2 nak tgok sangat!


Siapa nak tengok ,boleh pergi ke link ni http://www.youtube.com/watch?v=ALCmjpAlDt0&feature=g-hist&context=G2d9e7e0AHT0NxeQAJAA.
kat link ni,die bukan ya full movie tau
tapi uols kena tengok part by part
dia ada 6 part semua sekali..
tapi kelemahannya, ia takde subtitles..
dah puas MQ google movie ni yg ada subtitile tapi tak berjaya.
so MQ redho jelah tengok yg ni..
tapi, best gak...tetap faham gak...ok jer kot!


ok, ni sinopsis cite ni:

FILEM: HisssARAHAN: Jennifer Chambers LynchPELAKON: Mallika Sherawat, Irfan Khan dan Jeff DoucetteGENRE: Aksi SeramTAYANGAN: 29 Oktober 2010ULASAN: Amirul Haswendy Ashari (berita harian)
Mallika Sherawat

Sinopsis Hisss

Filem ini mengisahkan lelaki Amerika, George (Jeff Doucette) yang mengalami barah otak tiba di India untuk mendapatkan permata ular yang dipercayai mampu menjadikannya terus hidup.

Dalam usahanya itu, Jeff mengarah sekumpulan rakyat tempatan menangkap seekor ular tedung jantan yang dipercayai pasangan kepada seekor dewi ular dengan harapan sang dewi akan datang menyerah permata itu kepadanya sebagai ganti.
Mallika Sherawat
Perbuatan jahatnya itu menyebabkan dewi ular ingin membalas dendam dan menyelamatkan pasangannya. Dalam pada itu, sang dewi turut melaksanakan tanggungjawabnya dengan membunuh mereka yang berlaku kejam terhadap spesiesnya, wanita dan kanak-kanak. Pembunuhan ngeri yang semakin menjadi-jadi mendorong detektif, Vikram Gupta menyiasat kes ini.
Mallika Sherawat
Pelbagai kejadian aneh berlaku tatkala Vikram cuba menyelesaikan kes itu namun buntu. Setelah mendapat petunjuk daripada ibu mentuanya yang kurang waras, Vikram akhirnya melihat kejadian aneh itu di depan matanya dan segala misteri pembunuhan yang berlaku sebelum ini selesai dengan cara sendiri.


pada aku movie ni not bad...suka tengok idea ilustrasi tentang ular jadian tu..sbb MQ memang gemar cite2x yg menggunakan effect2x binatang jadian ni...hehe..pada aku ,ilustrasi diorg sgt ohsem! macam betul je manusia ular tu...time die bertukar kulit semua..tak nampak langsung macam effect kamera..thumbs up to Hisss movie...lepas ni MQ akan follow lagi cite movie horror hindustan..baru ni,MQ baru terjumpa citer Haunted movie versi hindustan...lepas MQ tengok, Mq review kat sini k...huhu..rasa nya dah macam belog review filem dah kat sini..hahahha 
 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!