Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 23, 2012

Biskut Oreo Celup Coklat Goreng Tepung a.ka Cekodok Oreo!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalamualaikum WRT... 


salam satu blogger!
Haaaaaa...tu diaaaa...punya panjang nama resepi ni! [he he he]
 MQ rasa mesti uols mengences a.k.a meleleh ayaq liur menengok gambo2x yg MQ tepekkan kat sini..
jom Scroll Down lagi dan lagi....






^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


^
actually hari ni MQ nak share resepi biskut oreo celup coklat goreng tepung!!!
Wahhhh..dengar nama je dah pelikkan?
selalunya kita dengar MacD ada Mc Flurry oreo
KFC plak dah ada Krusher Oreo
Tapi tak pernah plak kite dengar Oreo celup coklat goreng tepung kan?
mcm mana rasanya tu ek?
nak tau mcm mana nak membuatnya? jom terjah ke bawah!

okeh..mula2x kite of coz mesti ada biskut oreo..
kalau yg double oreo lagi bagus!

Biskut oreo tu dicelup dengan coklat yang dah dicairkan

rupanya adalah begini selepas dicelup penuh

biarkan coklatnya keras mcm ni

kemudian salutkan bancuhan tepung yg mcm kite buat cekodok tu, dan goreng..

inilah die oreo celop coklat goreng tepung atau bahasa mudahnya cekodok oreo..
ape celop???? ngeh ngeh ngeh..
meleleh uols!!!
selamat mencuba!

MQ belum cuba lagi..baru dapat tahu info menarik ni..lepas ni bleh try! hiks

sumber adalah dari SINI




 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!