Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 19, 2012

Birthday MQ

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 
 Assalamualaikum WRT...

Click pada gambar utk paparan lebih jelas yeh..tq

Yeah...today is the day !!!

Happy birthday to me~

Happy birthday to me~

Happy birthday to MQ

Happy birthday to me~
clap...clap...clap 1000xs
 Alhamdulillah..hari ni tambah lagi usia ku ..
Alhamdulillah.. aku masih diberi nafas utk meneruskan kehidupan sebagai khalifahMu di muka  buku  bumi ni....
Syukur..syukur kepada Mu YaAllah...
Hari ni usia ku bertukar ke satu lagi nombor yg menunjukkan usiaku semakin tua meningkat ..
31 tahun...
kalau tahun lepas, sibuk org kata aku dah masuk ke 30 series..dah tua sgtlah kononnya!
tetapi semuanya jelas sekadar titik tolak kehidupan manusia yg semakin lama semakin matang dalam menjalani liku hidupnya..
Semakin besarnya angka usia seseorg itu, semakin kita takut dan sentiasa igt pada 'kematian'
Dan segala ingatan itu akan menjadikan kite lebih sedar utk meningkatkan diri utk melakukan kebaikan di dunia...
kesedaran ingin merubah dari hidup yg serba kurang kepada yg lebih baik...
kesedaran utk mula menginsafi segala dosa yg lalu dan segera bertaubat
Semuanya melalui satu fasa kehidupan...yg sentiasa kita bakal alami setiap tahun


apepon, Selamat hari lahir utk diri sendiri..
Semoga aku boleh menjadi insan mulia disisi Robb ku mahupun utk suamiku,ibu serta ayahku...Amin!


Birthday kali ni sama seperti birthday2x seperti tahun lalu yg dilalui tanpa ape2x sambutan. Hanya sekadar mensyukuri nikmatNya..itu adalah lebih baik...Tapi sekiranya Mr hubby sudi menghulurkan hadiah / melanja bininya makan pun ..dah berbaloi2x sgt dah tu..ihiks! utk suami tersayang..thank u so much atas ucapan hari jadiku tepat jam 12 malam tadi dengan kucupan sygmu...thanx abang! masih sudi ingat besday syg kan? syg plak yg hampir terlupa hari jadi sendiri tau..hehe
Buat semua my bff, rakan2x seperjuangan ,saudara mara, mahupon kenalan di FB dan twitter,MQ nak ucapkan trima kaseh byk2x atas semua wish yg diberi..smoga segala doa kalian dimakbulkan ..amin!



Happy birthday to me by kingdom hearts..enjoy


Happy birthday  to me songs just fo me!!!


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Happy Bufday, MQ. Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki.amin

Mama Qadida said...

tenkiu so much dear yayansmum!!! amin

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!