Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 4, 2011

Tragis Ombak Rindu..Tsk..Tsk...

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum WRT...

Uwaaaa..nak cite kat sini pon tak sanggup okeh...
Sedih sejak dua hari lepas tak abis lagi ni tau...
Uols tengok tajuk entry ni je dah pelik kan?
Awat plak tragis bagai kan...???
Pada diri aku mmg sangat2 tragis..
Aritu aku gi tengok cite Ombak rindu pd hari kedua tayangan..
Memang betul org cakap movie Ombak Rindu sangat2 sedih kan?
Memang sedih....sedih yg amat sangat...itu mmg aku akui.

Tau tak kenapa aku sedih?
Sebab .......[jap nak nangis dulu] uwaaaaaaaaa.....:'O....
Sebab...[ nak nangis lagi...uwaaaaaaaaa..]

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
\
\
\
\
\
\
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

aku tak dapat tengok cite tu smpai abis.....[sambung nangis...uwaaaaaaaaaa...]

Sedih kan uols....
Tau x kenapa plak aku tak dpt tengok cite tu smpai abis?
Semuanya gara2 Wisya....uwaaaaaaaa...

Aku n mr hubby bawak wisya masa tu...
Sebelom ni klu bawak die tgok wyg ok je die..tak penah plak die buat hal tau...
Kalau die boring ke ape...aku akan bagi wisya layan cite upin ipin kat htc aku..
Tapi xtau kenapa..aritu mood dia swing abisss okeh...cite upin pon dah tak jalan dah..
Die macam rimas Dan tak abis2 ajak Kami balik...aduhhhhh..mmg bengang pon ada gak ngan org sekeliling sbb wyg aritu mmg full house..maklumlah..hari kedua tayangan lah katakan..
Mr hubby dah naik rimas dah dgn kerenah wisya..
Dan2 dia nak ajak balik..dia kata malu kat org sbb wisya bising sgt...

Last2 aku suh Mr hubby bawak wisya kuar sbb actually bini die ni .yg nak tgok sgt..die tak heran pon cite ni sbb laki aku ni bukan pembaca novel punya org...huhu...
Tapi tak sampai 2 minit Mr hubby kuar ngan wisya kat belakang,tetiba hp aku berbunyi Mr hubby call nak ajak balik Sebab wisya mengamuk nak ajak balik...

Uols bayangkan..adakah aku rasa selesa nak tgok dlm keadaan mcm tu..sbb at first aku macam malas nak kuar...aku rasa rugi sgt klu aku x tengok cite adaptasi novel peberet aku ni..[aku baca novel ni masa skolah menengah tau...]
Tapi makin lama aku makin tak dpt nak fokus sbb asyik risaukan dua beranak yg kat luar tu...kang abah darwisya tetiba ngamuk kang..naya plak...
Huh...mmg aku takleh concentrate okeh...so, dgn tak pikir panjang....aku pon decided utk kuar dari panggung..takpelah...yg penting anak kan...cite ni nnt kat YouTube pon aku boleh download...
Tapi tulah..sedih tu jangan cakaplah....aku sempat smpai part Lisa surihani mengamuk ngan Hariz bilamana Hariz bgtau die tak dpt nak kahwin ngan Lisa..
Takat tu je okeh...balik umah aku naNgis sambil lepaskan marah pd si kecik tu.cian wisya..tp aku dah minta maaf kat wisya dgn pelukan Dan ciuman..itupon lepas marah aku dah reda...boleh gitu? Ihiks..
I.
Ha..igt uols yg tgok cite tu smpai abis je yg mampu nangis? Aku walaupon tak dpt tgok abis pon nangis gak tau....uwaaaaaaaaaaa.... tetiba terasa mcm nak cepat2 kuar kat YouTube...huhu..



Takpelah.mgkin takde rezeki aku lagi kot nak tgok cite ni....aku redha..apepon Takat yg aku tgok...Aaron mmg the best...dia berjaya bawak watak lelaki garang tp romantik...cuma sometimes aku pelik penonton kt panggung tu asyik tergelak2 time Aaron a.k.a Hariz layan kasar pd Izzah...bagi dorang part2 tu ada yg kelakar kot..Pada aku plak biasa je..cuma tu jelah aku pelikhuhu...
Tapi yg tak tahan masa adegan kat ranjang..no. wonder lah benda tu jadi isu panas skang...gile berani si Aaron...aku jarang tgok Aaron berlakon kat ranjang sbb tu rasa mcm..awwwwww...! You looked so romantik la Aaron..ngeewwe....
Okla.malas nak komen banyak2 sbb aku bukan dpt tgok smpai abiskan...wuwuquwu...takpe...nnt aku donlod ek...[sedapkan hati ].


Tadi masa Google..aku terjumpa 3 novel ni...dimana novel2 kesinambungan Ombak Rindu....selama ni aku cuma tau 2 buah buku ni aje iaitu Ombak Rindu dan Cinta tiada akhirnya...
Yg Rindu Cintaku ni aku baru dpt tau. Rupanya ada satu lagi sambungannya...mesti dapatkan ni..actuallykan...novel yg kedua tu aku ada tp smpai skang aku tak abis baca lagi...tau x..aku beli novel cinta tiada akhirnya ni masa aku kat nursing kolej tp disebabkan asyik sebok exam.aku asyik tertangguh nak baca...smpailah dah abis belajar Dan bila dah start keje..aku tetiba jadi org yg dah malas nak baca novel...mgkin kesibukan keje yg buat aku takde masa nak ngadap novel..tapi sejak dua menjak ni...tetiba minat tu dtg balik... buktinya aku baru saja abiskan dua buah novel yg popular la jugak iaitu novel Andai Itu Takdirnya oleh Siti Rosmizah dan Akhirnya aku kahwin oleh Herna Diana. Dimana kedua2 novel ni tersenarai dlm carta 20 novel terbaik...novel Andai Itu Takdirnya mmg terbaik pon..yg berjaya buat aku nAngis smpai bengkak2 mata...takpe..nnt aku buat review psl novel ni okeh...
Apepon..sat lagi aku nak bongkar balik almari aku..nak cari balik novel Cinta Tiada Akhirnya dan akan aku start baca smpai mula sbb aku dah lupa dah cite tu aku baca smpai mana..hihi..
Lepas tu aku nak beli plak novel2 yg in my wishlist iaitu:
Rindu Cintaku...
Cinta Adam Dan Hawa,
Awak Suka Saya Tak oleh Melur Jelita,
Cinta Tiga Suku ,
Cinta Kau Dan Aku oleh Siti Rosmizah...
Novel2 ni mmg antara yg dpt feedback terbaik oleh pencinta novel Malaysia.


Okeh...gara2 budak comel nilah maka impian sy nak tgok movie Ombak Rindu tergendala...hmmm...



Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!