Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 25, 2011

Bilamasa Video Ni Boleh Ada Kat Youtube..Glamer Mak Nyah..Hiks.

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...

Hiks...malu actually nak letak video ni ...
Tapi nak share gak ngan uols video aku masa ujibakat dentyn karoks contest anjuran HotFm dulu...
Masih ingat tak aku penah buat entry pasal aku ada join contest karok hotfm satu tika dulu?
Tapi tak menang pun...but aku puas sbb dpt join karok tu ..walaupon tak menang. but aku enjoy!!!
Sape belum baca ,boleh BACA KAT ENTRY NI PSL AKU JOIN KAROK HOTFM TU..

HA,.yang video kat bawah ni plak dirakam pada hari yg sama sebelum start contest...
Video ni adalah video rakaman interview peserta2 karok utk dimasukkan dlm contest karok dentyn...b4 pertandingan bermula tu dia panggil one by one peserta utk dtg ke belakang..ingatkan nk buat ape...rupanya nak rakam video Kami nyanyi utk short song...Dan videonya adalah dibawah ni...
tapi frankly speaking,aku langsung tak tau ape yg dorg nak buat ngan rakaman ni.cuma yg aku tau,dorang nak pertandingkan video Kami ni utk cabaran karok dentyn(ala,chewing gum yg boleh memutihkan gigi tu..ahaks) dan aku xtau pon yg video rakaman ni dah lama Di upload kan since bln Mei aritu...aduhhhh...sungguh aku xtau..yg pasti,aku mmg tak menanglah dlm pertndingan tu sbb klu menang,tentu nama aku dipanggil..ihiks...pertandingan ni diadili berdasarkan undian..sapelah yg nak vote haku kan? Aku ni bukan sape2.. tu yg kalah tu...hiks..p
Tapi tadi,masa aku sibuk surf internet, aku saja Google nama penuh aku ..saja nk tengok ape yg ada kat Google klu type nama penuh aku kan...masa tu aku mmg dah tahap bosan sgtla tu smpai buat mcm tu...
Tu yg tetiba terjumpa video rakaman aku ni...tajuk rakaman ni kat YouTube adalah Sangkar Emas ~ Hafizah Hanapi sbb aku mmg nyanyi lagu ni masa tu...
So,saje je nak share ngan uols...aku siap donlod video ni okeh..simpan buat kenangan...masa ni chad n deen hotfm menjadi saksi aku nyanyi lagu ni sbb diorg jadi wakil hotfm utk contest karok ni..
Okeh..layanz ek..klu nyanyiannya x semenggah,jgn kutuk ye..tutup tinga xpe...Hehehehe.
A


anyway,uols boleh pergi ke link YouTube Di sini klu andai kata video diatas ni takleh bukak k..
KLIK LINK YOUTUBE NI OKEH.

P/s: hagak2 boleh jadi retis YouTube tak aku? Mcm najwa latip ke...wakkakakaaka...

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!