Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 7, 2011

Tempahan Coklat Fianiedeco Homemade Lagi

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT... 

 Dua minggu lepas Biznes Coklat Mama Qadida agak meriah dengan tempahan cekelat homemade khas dibuat oleh Mama Qadida iaitu Fianiedeco Homemade Chocolates!
Alhamdulillah....sejak belog aku ni di promotkan kepada "seseorang'' ...makin ramai plak yang order coklat aku...padahal agak dah lama jugak aku tak promot n tak lagi menerima tempahan sbb agak malas nak promot n buat coklat sejak akhir-akhir ni...syukur...mungkin masa aku promot kat "dia"...aku ada cakap sekali supaya sudi2xkanlah promot belog biz coklat aku yg tak seberapa ni...dan tup tup..lepas je aku suruh dia tolong promotkan...terus order datang mencanak-canak....sampai tak menang tangan ko...tp cuma 4-5 tempahan je yg mama qadida sempat amik...yang lain ada yg aku kansel atau customer tu sendiri yg kansel...huhu.
dan sekarang ni semangat untuk terus berbiznes semakin bertambah-tambah plak..so...sudi-sudikanlah ye kawan2x utk order dari mama qadida...tengah semngat ni..kat fikiran ni dah banyak plan nak kembangkan lagi Fianiedeco Hommade Coklat ni..
 okeh..sebelom aku show off gambo2x cekelat hasil buatan tangan aku tu...aku saja nak tunjuk uols gambar2x sewaktu pembuatan cekelat tu dilakukan...yok tgok yok...
Inilah cekelat yang telah dicairkan atas air suam-suam panas...aku biasanya guna coklat beryls or gourmet...sedappp! and aku guna milk coklat...sbb lagi manis dan sedap compare ngan dark coklat...dark coklat kurang sedap ...die pahit ckit...sbb tu aku perefer milk coklat...alamak..aku terlupa nak snap picture contoh coklat beryls n gourmet tu...takpe..next time k..
ok...lepas dah masukkan dalam acuan/mould...terus masukkan dalam aisbox sampai dia keras...ni masa aku buat lolli chocolate..aku prefer letak kat beku ais compartment sbb cepat skit nak keras coklatnya..
lollichocolate oreo yg kosong sebelum diletakkan edible image
ok...ni adalah salah satu contoh edible image yang aku beli dari kedai kek...sekeping dalam lebih kurang 0.50sen...setiap sheet ada 24pcs=RM10
tadaaaaa...cantikkkan bila dah dilekatkan dgn edible image?Selain upin ipin..ada banyak lagi kartun readymade edible image ni...request je...mama qadida boleh sediakan utk uols...kalau nak letak gambo sendiri pon boleh..gambo baby ke..hmm


okeh...dah siap di packing...ini adalah order dari Naza ,student UTM sempena gathering nya dengan member2x chatting dia...dia order sebanyak 80 batang lollichocolate edible image tanpa biskut oreo didalamnya...so, lollichocolate ni boleh juga diletakkan biskut oreo jika mahu..tapi harganya lebih ckit laa... yg ni sebatang RM1.70 kalau letak readymade edible image..klu nak letak gambar sendiri, harganya adalah RM2.20
ini contoh coklat wording..biasanya  untuk tempahan coklat box ...especially hadiah birthday ke..wedding ke...every single word..kena charge 0.20 saja..murah je
orite...ini dia coklat box with wording yg diorder daripada Naza UTM tu...selain lollichocolate..dia juga order coklat box ni...tema dia pink n putih...Fianiedeco boleh buat mengikut tema anda! then coklat ni takde filling..cuma double coklat without filling je...kalau nak filling utk every pcs coklat..kena added 0.20...
ini plak order from yanty dari Tmn Scientec Pasir Gudang. Coklat box with wording 35pcs khas utk suprise birthday hubbynya..tema merah n coklat with shell of shape..
okeh...order from yanty yang ready to send khas utk ubby nya yg tersayang..tq so much yanty for ur order!
ini plak order from Naza UTM. tq so much naza! naza ada bagi feedback thru sms..she said " Coklat akak sedap!"

Order From KL. Tq so much

Coklat box 25pcs order from Haida utk Angahnye..tema biru...yg ni saya pos direct ke rumah penerima..just tulis kad kecil from Haida...so, jgn risau..Fianiedeco mnyediakan penghantaran terus kerumah kesayangan anda! hanya perlu emailkan detail tmpahan dan penerima saja..

yg ni juga order from Haida untuk kawannya intan..juga coklat box 25pcs dan disuruh pos terus kerumah penerima yg bernama intan..sory gambo senget..

also order from haida utk abahnya yg tersayang..juga pos terus ke rumah penerima..anyway haida order 3 jenis coklat box with wording..tq so much haida!

yg ni saja nak tunjuk aksi anak dara saya yg hantu coklat sejak mamanya buat biz coklat..adehhh!

pandai tak die buat aksi very good!!!kekonon cekelat tu setapp laaa.. ahaks
sambil tengok upin ipin, sambil makan coklat edible image upin ipin..nampak sangat ank saya suke that cartoon! huhu..lepas ni mama belikan wisya tikar evamatic upin ipin plak ye..tungguuuuu..mesti wisya suka!
anyway tq so much for my all customers yg sudi order dri fianiedeco-homemade.blogspot.com.Pada sesiapa yg berminat nak order,boleh pergi ke belog mama qadida or terus saja ke Facebook Fianiedeco Homemade Coklat ..just klik LIKE je kat FB mama k.. tq so much for ur supporting...atau boleh juga terus email ke fianiedeco@gmail.com or sms me at 0173510627


<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6QcaQ7lBYbc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
kat bawah ni ade video wisya tgh mam cekelat...





Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!