Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 6, 2011

salam Aidiladha

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...

Hari ni bersamaan dengan 10 Zulhijjah, mama qadida serta kuarga nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat Semua wrga blogger Dan smua teman2 Yg mengenali diri ini serta sanak saudara jauh dan dekat dan seluruh umat islam Di mana jua berada. Semoga raya korban kali ini membawa seribu rahmat dan seribu pengertian buat kita semua...amin yarobbulalamin...

alhamdulilah semalam bersamaan dgn 9 Zulhijjah ,aku dapat berpuasa hari Arafah di mana para haji mengerjakan wukuf Di padang Arafah. Allah telah menjanjikan ganjaran pahala dan kelebihan yg kita dpt sperti di bawah ni.

Sangat besar kan ganjaran pahalanya? Tak rugi kita berpuasa sunat hari arafah. Alhamdulillah.
Salam aidiladha dari kami...alhamdulullah...tadi dapat juga solat sunat ari raya adha..alhamdulillah... Mari kite berzikir banyak2 yok...
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!