Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 9, 2011

Happy Our Anniversary Dear!

Assalamualaikum:
Alhamdulillah..hari ni tanggal 09/11/2011, genaplah usia pernikahan saya dgn 'org umah' saya [ keh keh keh ] a.k.a sang suami saya yg tersayang, Inche Roslan Bin Sariyani yg ketiga tahun. Alhamdulillah...
Sekejap waktu berlalu...walaupon 3 thn tu dilihat seakan baru lagi...tapi dah bermacam2 dah aku kenal dan belajar sikap2 suami aku samada perangai bagus dia,mahupon perangai  buwuk dia. Tapi walau macam manapun ku akui, kami masih tetap lagi menjalani proses mengenali hati budi memasing. Itu yg pasti....


Apepon,harapan aku sama seperti tiap2 tahun dan harapan setiap pasangan yg menyambut hari ulangtahun perkahwinan mereka. Menginginkan perhubungan berkekalan dan dirahmati serta diberkati ALLAH sentiasa. Amin. Last but not least...SAYANG & DARWISYA nak wish "Happy 3rd Wedding  Anniversary untuk abang / abah dan utk kita berdua".
Mama n Darwisya sayang Mr abah banyak2.......Muuuaaahhhh! Malam ni InsyaAllah ada suprise yg mama sediakan utk abg . Klu uols nak tau...tunggu kan entry nya nnt k. Hehe...



Wisya ngan mama...
Wisya ngan abah... Kehadiran Nur Darwisya Damia mmg Benar2 membawa ssejuta keceriaan & Dan kebahagiaan yg tak berpenghujung kepada Kami. Alhamdulillah... Sent from my HTC www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!