Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, November 19, 2011

Aktiviti Raya Aidiladha Kami

O
بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum WRT...
Maaflah..setelah sekian. Lama tak hapdet belog...baru arini berpeluang nak buat entry psl aidiladha kami yg dah basi ni...so,disebabkan cite agak dah basi...layan gambo jelah Ye...
Yg pasti Raya Haji tahun ni,Kami dapat beraya Di kampung halaman Mr hubby Di Simpang Renggam. Sebab tahun
lepas Kami tak.dpt balik sbb kena keje...

So pestime beraya Haji bersama family Mr hubby..wah..rupa2nya meriah jugak..mcm hari Raya puasa gak..Kami kunjung mengunjung Di rumah saudara mara Mr hubby. Makanan plak hampir smua rumah ada ketupat dan rendang..sgt syokkkkk..!!!!

Anyway Kami pulang ke kampung pada petang sabtu. Kami bermalam disana satu malam je. Ahad petang dah balik ke JB smula.
Ok..apekata kita tgok gambo...

























actually gambar kat atas ni smua sekitar gambar semasa beraya kerumah adik beradik my mil...tapi sampai je kat rumah adik mak yg sorang tu,yg mana jenis hantu karok...so,dorg persilakan aku karok..tak nyempat2 okeh...mak yg malu tau...sbb dorg tau aku pon antu karok...so,dorg tanpa segan silu mengundang aku sebagai penyanyi jemputan dirumah mereka..kikikiki..aku plak yg mmg mcm disorongkan bantal...haruslah suka kan...Hehehehe...
Anyway.untung sgt kan dpt makcik n pokcik sporting mcm dorang kan..hehe.


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!