Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, October 22, 2011

Majlis Doa Selamat Astana U : Part 2

بسم الله الرحمن الرحيم
Hye...Salam satu blogger..

Tetiba je mood nak menghapdet belog dtg malam2 nan buta ni..hehe.
Lagipon klu tak malam ni,bila lagi aku nak sambung entry kenduri doa selamat part 2 ni kan...
Currently aku ni kat umah adik aku Dan isterinya di Idaman Villa Sendayan Negeri 9.
Tadi siang pegi Melaka hadiri majlis cukur jambul ank adik aku yg no 3.
So,lepas balik dari rumah dia,kami pergi plak rumah baru adik aku no 4 kat Felda Sendayan ni..
Wow...besar rumah die..nama pon banglo..nnt aku buat entry rumah baru adik aku tu ek..
Yg ni aku nak bereskan kenduri doa selamat astana u.part 2 plak..

Tapi Kali ni nak suh uols layan gambo je sbb mood nak brcerita dah tkde..check it out k...

































Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!