Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, September 25, 2011

Mom & Baby Expo 2011 di Danga City Mall JB

بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum WRT...
Salam 1 blogger!! 
Semalam aku pergi ke Mom & Baby Expo 2011 yang diadakan di Danga city Mall JB. 
Expo terbesar yg julung-julung  kali diadakan di JB..
so, excited dia lain macam skit...
jarang sebenarnya Expo mummy n baby terbesar ni diadakan di JB,biasanya banyak buat di KL or area Selangor rite?

Apa yang best dan menarik di Expo ni ialah barang-barang yang dijual disana yang tersangat-sangatlah murah,murah dan murah!Enuff said!
Ada some barang sampai 30-50% diskaun dia..sangat teruja!
Untung untuk mommies2x yg memang sedang mencari barang2x baby especially yang baru nak dapat 1st baby ke or bagi ibu bapa yg sedang mempersiap sediakan peralatan untuk menyambut baby baru...
antaranya peralatan breastfeeding[breastpump,warmer,storage bottle,strilizer,cooler bag,ice pack]
Dan peralatan lain spt pampers,Cloth diaper,baby bottle free BPA, baby cloths,peralatan mandian bayi.
Pendek kata,semua yang berkaitan dengan baby smua nya ada! Excited bila cuci2x mata tgok barang2x baby yg murah2x tu...


Aku ,Wisya n my mum berpeluang utk datang ke Expo ni pada hari semalam iaitu 24 September..sedangkan Expo ni diadakan selama 3 hari berturut-turut from 23-25th september 2011.
itupon terpaksa datang belah malam sebab belah siang aku oncall[keje]..
so, bila dah datang malam,masa pon tak banyak dapat diluangkan...sekadar cuci2x mata je..
actually lebih nak tgok suasana Expo tu je sbb pestime dapat pergi ke Expo terbesar mcm ni...
okeh...jom cuci mata tgok gambo yg tak seberapa...banyak gambo anak dara je...huhu


 


Salah satu poster Expo mom n baby 2011.. actually aku dapat tau expo ni since bulan mei aritu..dpt info from SUSUIBU.COM

Nenek n Wisya...nenek jadi peneman mama..lepas balik dari Expo ni,mama terus bawa nenek ke rumah mama sbb nenek nak tido umah mama kat Astana U..

Mama n wisya pulak!

Wisya takut dengan Maskot Q gummy tu..hahahah

maskot QGummy yg sgt cute..

kat sini ada cabutan bertuah...tapi siapa datang awal pagi laaa..yg datang lewat mcm aku ni..cuma dapat tgok org ngamik adiah je laaa...huhu

jom tengok ank dara mama berposing di expo mummy baby.Maaf gambar tak brapa nak clear sbb guna kamera HP..huhu.



ni masa kat kedai makan..nenek haus nak beli air...huhu

anak mama yg somel bangat mcm mama ia..hiks



Wisya yang ngengada time org nak snap picture dia..uwekkk

bergambo kat kedai IQ play..

puteri comel mama!

aduhaiiii..icap puting la plak..buwukkk anak mama posing icap puting kopek..hiks


ok laaa..time to balikkkkk....tahun depan kalau ada lagi..saya mesti borong banyak2x...semalam pergi dapat borong skit je sbb ujung bulan..blom dpt gaji..hiks
Sebelom sy berundur diri..sy nak tunjuk booth peberet sy iaitu Booth Sarakids...sbb sy nak sangat tgok depan mata sy bagaimana bentuk sebenar breastpump terbaru [Modu yg pink karer tu] sgt cute rupanya...on my list for our 2nd baby..insyaAllah...
ini breastpump nyaa...
Modu Breastpump for mummies..cute kan? hehe...harga RM700++ kalau beli satu set[dual pump,storage bottle,cooler bag n lain2x..]
anyway kite jumpa lagi Expo Mom n baby tahun hadapan klu ada lagi!!!


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!