Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 1, 2011

SALAM RAMADHAN ALMUBARAK BUAT SEMUA BLOGGER TERSAYANG

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...
ALHAMDULILLAH..
Hari ni lagi sekali kita smua mnyambut bulan puasa bulan yg mulia dan aku sangat2 bersyukur sebab diri ini masih lagi berpeluang menjalani ibadah puasa di samping orang2 yang tersayang. Syukur Alhamdulillah.
Entah kenapa tahun ni aku rasa Lain dri biasa. tak sabar2 nak sambut bulan ramadhan. Rasa happy je. Beberapa minggu nak berpuasa ni, tetiba Aku jadi rindukan bulan ramadhan di tahun2 yg sudah. Dan aku seronok dan excited sangat nak sambut nya lagi tahun ni.
So, di kesempatan ni mama qadida sekuarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak buat semua rakan taulan, geng fb, my bff, sedara mara tak kira dekat atau jauh, staff2 nurse di seluruh hospital di malaysia dan smua warga blogger yg disayangi. Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik utk menjalani ibadah puasa. Bagi mama qadida, masa nilah waktu yg sesuai nak berdiet n turunkan berat badan. So, waktu berbuka puasa aku tak dibenarkan utk makan makanan yg berat2 okeh. Saya sudah berazam ye kalian. Mgkin bubur semangkuk pon dah cukup kot.makan kurma sebijik pon cukup kotttt.. Hiks. Hiks. Misi bulan pose tahun ni memang nak turunkan berat badan. sebab azam tahun baru, nak tambah ahli kuarga lagi. Itupon bila hal2 Astana,"U" kami dah settle lah. InsyaAllah. Mungkin pertengahan bulan puasa kami berpindah ke Astana "U" klu takde apa aral. Nampaknya bulan puasa kali ni bakal menguji kesabaran kami suami isteri sebab sibuk uruskan rumah baru.. Ate, kunci umah plak baru dapat minggu ni. Uhuks.
Tapi cerita Sedih... Actually 1st day ramadhan hari ni aku tak dapat sambut sebab 'peot' sejak 3 hari lepas. InsyaAllah esok atau lusa aku dah boleh posa kot. Huhu

anyway, salam 1st day ramadhan semua! Sentiasa basahkn lidah & hati dgn kalimah zikrullah, selawat n puji-pujian ke atasNya walau di mna saja kita brada, dlm ketika apepun,sama2 latihkan diri.. Dan klu baca quran, baca tafsir skali utk memahami sbnr2 ayat2 suci yg dbaca.. Allah ya Kareem!Moga mndpt puasa yg mabrur!Amin yarabbal alamin.Kalau boleh, tunaikan solat sunat terawih. Mari kita sama2 gigih pergi solat terawih yok!


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!