Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 30, 2011

Salam Lebaran 2011

بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum WRT...

Salam aidilfitri semua warga blogger dan semua kenalan yg mengenali diri ini
-dari Mama Qadida(Fiza),Roslan n Darwisya

tahun ni rumah kami tema warna biru laut + biru turqoise 

Ampon dan maaf dari ujung rambut ke ujung kaki andais elama saya berblogging,ade menyinggung hati sesiapa..maafkanlah sy ye!
Semoga raya kali ini membawa rahmat dan berkat kepada kita semua..amin yarabbal alamin 

terimalah vlog salam aidilfitri dri saya...{mak bajet retis noks..siap video2x lagik..hahahha}

video
 actually vlog ni utk rakan2x facebook..tp takpelaaa...buleh jugak utk rakan2x blogger...fyi,Fiza Qadida adalah nickname di facebook aku...so,ade jugak "qadida" nye tu..hiks
 

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

1 comments:

Anonymous said...

Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your further write ups thanks once again.


my web-site; green coffee bean extract for weight loss

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!