Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 14, 2011

Teratak Kecil ("Astana U") #1


بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...
Alhamdulillah... Proses pembelian rumah kami Telah selesai akhirnya... Setelah lebih 6 bulan kami menguruskannya... Dan insyaAllah awal or pertengahan bulan 8 nanti, kami akan dapat kunci pulak. Dan seterusnya boleh terus pindah.

Skang ni, mode tengah mode sibuk nak shopping barang perabot rumah je. So far adalah skit2 perabot n peralatan rumah yang kami beli... Kata orang... Beli skit2... Tak payah berhutang pon... Dapat gaji je, kami beli skit2 brg rumah. So far, kami dah beli washing machine, dapur dan gas, heater electronik, dan ada beberapa brg keperluan lain.. Semua barang2 tu kami letak kat rumah emak aku sementara.

Esok aku cuti... Nak gi hantar Wisya follow up kat hospital. So, ingat lepas setel follow up, nak pergi beli kain langsir dan grill dia sekali... Nak trus hantar tempah jahit.. Ni dah nk raya ni, risau dah takde org nak amik tempahan je. Huhu

oklaaa.. Kat sini aku sertakan video gambaran dalam Teratak Kecil kami tu ye... Rumah masih kotor... Harap maklum. Lepas dpt kunci, nak trus cuci rumah.. Tak sbr rasa nak sental rumah tu.. huhu
tadaaaaa.... Inilah rupa Teratak Kecil yang kami namakan sebagai "Astana U"
haaa... Rumah kami pon ada nama jugak k... Hik hik. Kenapa Astana U? sbb kami tinggal di Taman Universiti... Hik hik... Bolehla ek.






okeh.. Tunggu hapdet terbaru "Astana U" kami nnt ye... Daaaaa.....


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!