Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 16, 2011

Tempahan FianieDeco Lagi

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...

Dah lama aku tak hapdet ttg tempahan fianiedeco kan? Sebab dah lama takde tempahan laaa... Sbb dah lama tak promot blog biznes. Tah la.... Macam malas je sejak dua menjak ni... Maybe sibuk uruskan hal Astana 'U' kami. Ke sana ke sini cari barang, perabot... Uruskan hal proses beli rumah... Itu yang jadi malas kot... Sebab bizi sangat kan... Huhu. tapi tup tup tak sangka my bff masa kat nursing college plak call akhir bulan lepas nak order coklat smpena birthday husband dia pada 7/7 tempoh hari... So, akhirnya dapat jugak aku siapkn walaupon dah last2 minit... Terkejar-kejar aku buat tmpahan coklat Ros Afidah utk suaminya... Yg paling best, dia siap buat suprise dinner kat Restoran Bora, Damansara okeh... Sangat romantik itu Ros... Huhu.. Untung Encik Is... Hik hik... Neway, lega dpt siapkan coklat pada wktu yg tepat walaupon ada sedikit problem masa proses penghantaran tu. Yg penting ros suke... Alhamdulillah..
Jom tengok cekelat homemade sy tu:



inilah dia pasangan romantik itu... Ros dan suaminya Is... Neway happy belated besday Is! hope suka ngan pemberian Coklat dari isterimu ini.

sKepada sesiapa yang berhasrat untuk menempah coklat homemade mama qadida, boleh layari ke www.fianiedeco-homemade.blogspot.com atau pon boleh terus ke facebook Fianiedeco Sebarang tempahan boleh email di fianiedeco@gmail.com or sms terus ke 0173510627(Fiza)


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!