Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 16, 2011

Lesen Kereta Saya Dah Renew

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...
Akhirnya hidup jugak lesen keta aku setelah berbulan2 tak renew.. Spt yg aku penah cite kn di SINI
3HARI lepas aku idupkn dekat post office je... Senang and cepat... Aku biasa renew every 1 year je... So total kena rm32.00... Rm2 tu charge post office kot...
Lega dah renew lesen.. Kalau tidak nak drive pon tak senang sebab jadi drebar haram... Huhu..
Moral of the story, "Jangan Lupa renew Lesen "... Hihihi...

ini buktinye ye... Huhu

sajanak tunjuk lesen utama yg masa firstime dapat lesen dulu... Lesen ni kan kena simpan untuk renew lesen kan... Everytime nak renew lesen, depa ak mintak lesen utama ni kn? dan lesen ni mmg wajib letak picture. Erkkk... Mesti pelikkan tgok gambo lesen utama aku ni? ini lesen nurse ke lesen keta cik pija oit???? hahahah... Mmg nurse pon ada lesen jugak... Kami pon kena renew nurse licence every year.. Tapi idok le ada kad mcm ni... Hahahaha.. Actually, masa pestime nak dpt lesen dulu, aku tak tau pon dorang nak mintak gambo passport, so masa dorg mintak tu, aku terpaksa bagi gambo passport yg ada dlm wallet aku... So, gambo nurse ni aje yg ada masa tu... Terpaksa laaa... Hahah.. Takpelah... Memori lama tu... Hiks


errrr... Ini lesen tahun lepas aku... Iaitu lesen yg dah mati itu... Kalau korg boleh nampaklah tarikh nye dgn jelas ye... Korang jgn terperanjat pl yer... Huhuhu... Akhirnya pecah gak rehsia.. Huhu


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!