Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 6, 2011

Gyro Bowl For Our Child

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...

Ada barang baru lagi aku beli utk Wisya secara online..
Apa yg ada kat dalam kotak ni ek??? nampak macam permain/toys je kan... Okeh jom kite tgok gambo kat bawah plak..

Tadaaaaaa... Inilah dia barang wisya tu... Nama dia "Gyro Bowl". Ia sejenis bowl or dalam kata melayu.. Mangkuk laaa... Bowl ni utk children antara umur setahun dan ke atas.. Means.. Yg dah pandai pegang dan makan makanan sendiriLah... tapi bowl ni hnya untuk makanan kering je ye.. Cth mcm makanan ringanla.. Keropok ke.. Coco crunch ke.. Gula2 M&Ms ke... Dan mcm2 lagi... Kalau makanan bersup dilarang sama sekali yer... Dosa besar kalau buat sbb sup akan of cos tertumpah.. Huhuhu... Cantikkan bowl ni... So colouring...Wisya suke pakai bowl ni time dia nak makan biskut n coco crunch... Kalau jatuh pon... Sikit2 jelah... Huhu

bowl ni sngat unik n sangat praktikal utk ur child...
Tujuan bowl ni dicipta adalah uNtuk avoid makanan baby/child dari terjatuh dan seterusnya bersepah2.. Ngan bowl ni, kita tak perlu risau dia terjatuh ke apa... Dia ada function yg unik yg mengelakkan makanan dari terjatuh keluar.. Sangat unik n kreatif... I loike... Boleh juga digunakan dalam kereta... Takda masalah makanan tertumpah di dalam kereta oleh simanja anda... Ewah... Mcm iklan plak..

di bawah ni ada video bagaimana gyro bowl ni berfungsi... Sangat attracted...!


Ok...Sesiapa yang berminat nak beli bowl ni, boleh masuk ke Apple Baby House fb.. Add as a fren kat pesbuk dulu or uols just inbox je... Nanti dia akan balas.. harga tersangatlah murah and mampu milik... Just RM19.90 Je... Kalau termasuk postage, baru RM25.90... Sangat murah kan????

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!