Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 2, 2011

Apa Kata Wanita Dah Bertukar Ke Hari Ahad

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...

Sangat suka... Program peberet mama qadida iaitu Apa Kata Wanita telah bertukar waktu siaran iaitu daripada hari sabtu bertukar kepada hari ahad jam 2 petang... Bagus... Bagus... Kalau dulu selalu tak dapat tengok sb siaran dia waktu org berkerja... Dahlah waktu siaran ulangan pon hari jumaat(wktu bekerja). So, nak taknak terpaksa aku tengok kat rtm.gov.. Itupon tersekat-sekat... Nyampah..

Tapi skang tidak lagiii.. Pogram dah bertukar.. Aku suka tengok pogram yg diacarakn oleh Zamzarina ni sbb ianya ada segment keje dari rumah.. Itu yg sangat aku nanti2kan actually. serOnok tengok pengalaman2 surirumah yg ada biz dari rumah.. Boleh jadikn inspirasi biz coklat aku... Errr... Nak pomot jap.. Sapa2 yang tingin nak makan coklat handmade, bole order ngan aku ek.. Tempahan wedding n any event sume aku amik. Boleh masuk ke website biz aku kat SINI
TQ...

SORI ek terpomot biz plak.. Haks...
berkenaan dgn apa kata wanita tadj, kome sume boleh tgok info lanjut di belog beautiful nara ni k...


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!