Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, June 17, 2011

Yong Tau Fu

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...
Petang tadi lepas balik keje, aku n one of my bestfren kat putri specialist telah menyinggah ke sebuah kedai makan.. Ni semua gara2 kami berdua yg mengidam nk makan yong taufu. Hihi.. Nak kata peknen, dua2 tak pon peknen.. Ahaks. Saja nak mengidam..Sambil menternak lemak. Sambil2 tu boleh la buat dosa bergosip.. Ihiks..
Mama qadida kalau amik mana boleh skit.. Nnt x cukup.. Maka, jadilah bnyak seperti gambo diatas ni.. Huhu... Rega yong tau fu yg aku amik ni rm8.50 termasuk air sirap. ¡ Oklah kot... Aku bajet lebih tadi.. Mgkin belas2 ringgit. Tp rupanya tak smpai pon. Alhamdulillah.. Lega mak! hihi..

Jom kite kasi close up skit.. Sila terliur yerk.. Boleh tahan sedapla sbb kuah sup dia panas2.. Itu yg aku suke..
Bgi org johor bahru, bolehla pergi ke kedai mkn Kampung Melayu Majidee kalau nak rasa... Kedai dia betul2 berdepan ngan post office.. Selain dri yong tau fu, kat situ terdapat byk lagi makanan2 lain spt satey, abc special, nasi ayam penyet.. Dan byk lgi... Apa nak, smua ada okeh...
mama qadida sgt kenyang okeh... Burpppp.. Hihi




Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!