Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 22, 2011

WORDLESS WEDNESDAY TUTORIAL

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) more on wiki.answers.com

Dah lama tau pasal "Wordless Wednesday" ni di kalangan warga blogger. tapi asal nak buat je, Mesti lupa... Sudahnya tak buat pon.. Dan sekali lagi nak tekankan, entry wordless wednesday hanya boleh dibuat pd hari rabu sahaja dan hanya meletakkn gambar semata2 tanpa apa2 penerangan.. Means, biar gambar yang berkata2 lah..

contohnya mcm di gambar bawah ni...

gambar kat atas ni saja dah menggambarkn macam2 persoalan... Mgkin tuan empunya blog lunch hari ni dgn marrybrown ke kan... Mudah sgt kn... Jom join.. Kita buat setiap rabu yer...

utk fanpage facebook wordless wednesday, boleh masuk SINIhttp://www.facebook.com/WordlessWednesdayMy

ATAU boleh dapatkan info tentang nya dari belog andyhowt di SINIhttp://andyhowtt.com/4-wordless-wednesday/

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!