Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday 2

Yummy
Published with Blogger-droid v1.6.9
www.tips-fb.com

2 comments:

e.l.i.z.@ said...

salam singgah...akhirnya dpt gak singgah sini hihihi

alamak, eli dh lama x mkn donut hihih manis sgt

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

Eli... Tq so much sbb sudi singgah sini... Teruja dan happy sgt sbb mama vouge ni sudi singgah ke belog sy.. Sy dah lama baca belog awk walaupkn bru beberapa arini ni dpt klik follow kat bllg eli.. Sbb sebelom ni lappy sy ade poblem bila nk tekan butang follower.. Lepas sy guna tablet android ni, bru boleh klik hihihi... Pelikkn...? Tp sy tau eli ada 2 kiddos n ada sebuah restoran sedap... Hikd.. Dan yg paling penting, eli kipas susah mati yusri kru.. Kan ka kan... Hhihiokeh.. Hope eli sudi singgah lg disini.
Neway.. Eli dah abis study kn? hope lulus dgn cemerlang ye.. Tak sbr nk tgok gambo konvo.. Hihi.. Last but not least.. Salam perkenalan dr sy dan ank kecik sy nur darwisya damia.. Wisya suh kemsalam dgn Riri.. Hiks bye

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!