Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, June 13, 2011

Wisya Main Kat Playground Depan Rumah

Assalamualaikum WRT...

Semalam kami takde gi mana2... Sekadar lepak2 kat rumah je.Lagi pon abah darwisya keje malam, so dia tido jelah sepanjg masa. Bila dah petang ckit baru dia bangun dan trus tengok maharaja lawak. Mr hubby sy tu memang gila suka folow maharaja lawak. Kalau termiss mesti dia cari kat youtube or 1tube.my so, sementara abah layan maharaja lawak, aku plak bawak wisya gi playground kat depan umah... Menapak 2minit je dah sampai. Itupon mr abah yg rajin bawak... Mama adalah malas okeh... Hiks wisya adalah sangat suka main kat playground tu... Dari satu permainan ke satu permainan dia ngajak aku main.. Smpai naik lotih omak nak melayannya okeh... Ate, pestime bawak dia main playground tu even dah 6 thn duduk kat situ.. Muahaha.. Nampak sangat mamanya pemalas.. Hiks... Ate, dah mr abah volunteer tiap2 petang bawak, so, mama lepas tgn lah... Hihihi...
Dah.. Dah... Asik nak ngarut je aku ni... Bila nak layan gambo kan... Huhu...










leka dia tengok anak2 jiran tu main... Agaknya kalau boleh join, dia nak join kot abang2 tu main... Hihihi

lepas ni wisya dah sunyi balikla... Sbb busu azhar dia dah balik asrama smula. Kan cuti skolah dah habis... Mesti wisya windu kat busu kan... Hmmm

yang ni plak video wisya yg excited dpt main kat taman..






Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!