Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 8, 2011

Tutti Fruity... Yummy!!

Wordless wednesday...
Nak share, malam tadi kami 3 beranak gi mamam tutti fruty... Ala, yg makanan kesihatan yogurt tu... Mak agak jakun ckit noks sbb bru pestime nk merasa kn... So, amik sampai tak hengat dunia.... Maka jumlah semangkuk fruty yg kami amik ni adalah RM28 ye kwn2... Fuiyyyoo... Lgi mahal dri baskin robbin ko... Tp xpelah... Nk merasa punya pasal, aku redho jela telan makanan org kaya ni.... Hihi.... Lgipon good for health.... Lepas ni igt nk rasa lgi sb mmg sedap sgt2 tp kena ingat diri la nak amik brapa byk lepas ni.. Hahaha....
Wisya pkn suke okeh...

P/s: ini dah mcm bukan wordless dah ni. Wakakaka
Published with Blogger-droid v1.6.9
www.tips-fb.com

2 comments:

Anonymous said...

I like this site^-^

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

Hye anon... Thanx for like tis site.. Tp takkan anon je kot... Share la blog awk.. Leh i terjah nt k.. Singgah lgi

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!