Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, June 12, 2011

Nur Kasih The Movie

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...

actually dah lamA dah tengok movie ni. Dalam pertengahan bulan lepas. Kami pergi 3 beranak bwk si kecik darwisya. Memula nak tanak gak bawak si wisya sebab macam tak konpiden je nk bawak dia masuk wayang. Takut dia meragam. Tapi last2 bawak jugak sebab mr hubby yg beriya2 nak bawak.
kesian katanya nak tinggalkan wisya. Sebab wisya skang dah pandai nangis meraung2 nak ikut orang gi jenjalan. Tak kiralah nenek dia ke, busu dia ke... Dia mesti menjerit2 nak ikut. Memang kaki jalan ank dara sorang ni. Okeh.

kami pegi tengok wayang kat KSL, salah sebuah pusat membelj belah yang aru dibuka kat jb ni. Berdekatan dengan Holiday Plaza dan Hotel New York. Sejak dibuka awal tahun lalu, ni pestime kami pegi sebab plaza ni ada wayang. Tp gang tak bestnya tempat ni memang sama macam City Square... Banyak cina! sampaikn masa weols datang pon, kat hall tu ada pertandingan karok cina... Hahaha.. Nak gelak pon ada. Cina pon ada contest karok. Hihi.. Nampak sgtlah cina yg menguasai tempat tu. Kedai pon byk kedai cina. nasib baik ada Kfc. Klu tak, kelaparanla kami.
Kami booked tiket pukul 2pm. Sambil2 tu ronda2 kat dalam ksl tu. Wisha adalah sangat suka okeh... Berkejar sana sini. Mak apak dia ni yg lotih mengejarnya plak. Huhu

berbalik ttg cite ni, for me tgok dengan xde perasaanla... Macam tgok cite baru gitew sbb siyesly, aku tak follow pon drama berseries dia. So, memang tak faham pon pasal cite nur kasih ni. Aku tgok movie dia pon disebabkn promosi gila2cite ni.. Kiranya, aku tgok sebab org lain dok sebok nk tgok... Uols jgn gelak ye. Tp memang aku dah plan nak follow cite nur kasih the series kat tonton.com. Mgkin tunggu cite Nora Elena abis kot. cite SejutaCintaMarshanda pon aku tak abis tgok lagi. Sila jgn tamak ye puan mama qadida!
okehla. Lepas ni aku cite psl Karak plak k. Aritu sempat gak tgok "Karak". Tgok berdua ngan mr abah. senang ckit nk peluk2 abah bila wisya takde. Hahah. Tetiba..
Last but not least, jujur aku tak bape berkenan sgtlah ngan Tiz Zakiah ni. Aku bayangkn kalau Lisa Surihani yg berlakon, lagi gempak.. hmmm...
masa type entry ni, wisya adalah titon. Sebab tu cilok masa jap buat entry. Kalau tak, alamat sepi sunyilah belog ni... Huhu



Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!